16 hetesen rovidult méhnyak mennyire jelent rosszat?
Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton, ezt irta a papiromra: rovidult ( 1cm ). De nem mondott semmit, csak most itthon néztem a papirt.
2.terhesség.
2013. dec. 17. 17:13
1/6 anonim válasza:
Sokat keményedtél? Vagy veszélyeztetett voltál?
Én úgy tudom nem jó, ha ilyen korán megrövidül. De én még csak most vagyok terhes első babával, szóval nincs benne nagy tapasztalatom.
Én az elmúlt két hétben baromi sokat keményedtem (most vagyok 20 hetes), amitől meg is ijedtem, mert úgy tudom a sok keményedés a méhnyak megrövidüléséhez vezethet, ami meg a méhszáj nyílásához. De nem biztos h így van. Orvosod tényleg nem mondott semmit?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia, nem voltam/ vagyok veszélyeztetett, és eddig nem is keményedtem. Pedig elso terhességemnél nagyon sokat keményedtem. Nem szedek magnéziumot sem,mert ezt sem mondta a doki hogy kéne. Azt mondta vizsgálat után minden rendben van.
2013. dec. 17. 17:30
3/6 anonim válasza:
Nos, akkor valószínű tényleg minden rendben, ha ő nem aggódik, olyan nagy baj nem lehet, te sem aggódj.
4/6 anonim válasza:
Esetleg még ezt találtam neked.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
5/6 anonim válasza:
Nekem pont 16 hetesen lett a méhszáj értékem C2000, tehát 1cm-el rövidült a méhnyak. Àgynyugalom lett belőle, eljöttem táppénzre. A pihenés ellenére a 27. héten már C 2100 lett. Most 31+5 hetes vagyok, szóval nem tudom, meddig húzzuk.
6/6 anonim válasza:
Nekem 28 hetesen már 1000-res volt a méhszáj, kitudja már mióta. Nem mondott rá a doki semmit. De a magnéziumot szedtem, bár a keményedések miatt. Aztán magamtól sokat pihentem a 36hétig. Majd onnantól nem kíméltem magam és 38+2-n született a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!