Ha nem szedem minden nap csak minden masnap a terhesvitamint, lehet belole baj? 7 hetes terhes vagyok!
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 12:50
21/21 anonim 

válasza:

19-es hozzászóló: én írtam a zöldséget. Én is magam termelem nyáron a kertben a zöldségeket, bio módon, viszont télen még sem tudok annyi nyers zöldséget enni mint szeretnék (egyedül répa van de az meg pont főzve tartalmaz több vitamint és úgy utálom). Én sem voltam soha beteges típus, 3 évente ha beteg lettem egy-két napra. Most 10 hetes terhes vagyok és az elmúlt 1 hónapban most vagyok másodszorra beteg. Az első súlyosabb volt és ez sem kutya. Tehát ilyenkor igenis megnő a vitamin igény, nem elég a sima zöldség, a terhes vitamint pedig nem azért hívják terhes vitaminnak mert a baba miatt kell szedned, hanem mert egy olyan komplex multivitamin, ami mindent tartalmaz szinte és emellett a babának is jó. Nem azért kell a 12. hétig szedni, hogy a baba ne legyen beteg. Hanem hogy te ne legyél beteg és ezáltal a baba se legyen beteg. Egy láz, hősokk nagyon veszélyes lehet az első trimeszterben. Attól hogy régen más világ volt, még lehetünk nyitottak és felvilágosultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!