Akik egyedül vannak napközben vagy a héten és fával tüzelnek, hogy oldják meg?
Figyelt kérdés
12+4 napos kismama vagyok, van egy 3.5 éves fiam. Kályhával fűtünk, a párom hetelős munkát végez. A fa hátul van, őszintén már most nagyon nehéz cipelni, sokszor összébb vágni. Nincs valakinek valami jó ötlete? Eddig húztam a ládát a földön, vagy cipeltem, mára szereztem egy talicskát, így tolni kell. Egyszerűen azt érzem, már nincs erőm. :( Van még más is így??2013. dec. 17. 11:57
11/15 anonim válasza:
Én kazánnal fűtök,a fát nem kell hasogatni,mert cirkulázom.Így igaz,hogy nem tart annyi parazsat,de évek óta így fűtünk,amíg nincs nagy hideg kint.
Nyáron össze vágtuk a férjemmel a nagyokat,ha éppen kell,én csak a cirkulával vágok pár szálat gyújtósnak.
Az előszobára,ahol a kazán van,140 cm széles ajtót tettem(azt még én csináltam anno) pont abból a megfontolásból,hogy egy talicska fa simán elférjen.
Számomra nem gond a "fahordás" inkább,mint a magas gázszámla...Talicska,rámpa a megmaradt zsaluanyagból,mert 2 lépcső van és már meg is oldottam :-)
Sok sikert és kitartást kívánok neked.
5 hónapos terhes vagyok,első baba.
12/15 anonim válasza:
Azért de jó látni hogy nem csak én vagyok így...engem néha még felelőtlennek is tartottak, amiért terhesen fát hasogatok. Pedig a kisgyerekre kell fűteni, akár terhes az ember akár nem. Én anyósommal egy lakásban élek, ő sem segített volna soha..
13/15 anonim válasza:
12 hetesen ennyire megerőltető bevinni a napi tüzelőt több körben?
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld el ennyire megterhelő, amikor egyébként is hulla fáradt vagy a hormonoktól és egyedül csinálsz mindent. Próbáld ki, majd utána írkálj. Kösziii
2014. márc. 20. 12:33
15/15 anonim válasza:
13as vagyok . Co hegesztőként dolgozom (ki lehet próbálni!). A férjem havonta egyszer jár haza. 2 hete vagyok táppénzen. 31 hetes kismama vagyok. Nem bántásból írtam!! Jah és igen, fával fűtöttem télen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!