Lehetek terhes?
Sziasztok! Tudom, hogy hatezren kérdezték már, de én is 100%-ban biztos akarok lenni. Szóval a problémám; fáj az alhasam, híztam pár kilót, a melleim keményebbek és mellesleg fájnak is, valamint jelentkezett már nálam barnás vérzés. Elvégeztem 3 darab tesztet és mind a három negatív lett (elvileg). A csík ami megjelent a teszten majdnem középen van, de inkább a C betűhöz van közelebb, most nem tudom érvénytelen-e a teszt, de kétszer is ugyanez jött ki, és a teszteket más-más időpontban végeztem el.
Köszi a válaszokat!
(Kétségbeesett nő)
azt írta a papír, hogy akkor pozitív a teszt, ha két vonal jelenik meg; egyik a C betűnél, egyik a T betűnél. Érvénytelen, ha a T betűnél jelenik meg, ill. negatív ha a C betűnél.
Egyszer már megjött, november 29.-e előtt ill. most esedékes, december 19-re.
Nem, nem igazán szeretnék. Most még nem lennék jó anya. Szeretem a gyerekeket, csak még magára az anyaságra nem készültem fel.
Viszont elvégeztem ugye a teszteket, a múlt hónapban is végeztem el egyet, most is, azelőtt is. Elvileg január 13-án lennék már 3 hónapos terhes. De mind a három teszt negatív.
de eközben meg kellett jönnie mensinek ha nem vagy terhes! szerény véleményem szerint 3 negatív teszt mellett nem hiszem hogy terhes vagy. sőt ha már az első hónapban is nagyon jól ki tudják mutatni, főleg a második hónapban levő terhességnél nem hiszem hogy csalna a teszt.
Itt akkor valami más probléma lehet.
Elvileg holnap fog megjönni.
Szorítsatok, hogy úgy legyen! :D
Amúgy igen, én gyanakodtam még felfázásra.
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!