Májusban születendő gyerekednek miket vennél és mennyit?
Arra vagyok kíváncsi, hogy hány body-t, milyen méretűeket, hogy ne kelljen egy hét múlva apának újra elszaladni nagyobbakat beszerezni.
Rövid/hosszú újjú bodykból milyen arányban? Vékony kabákka kell? Rugikból az ujjuk milyen legyen?
És hány darab?:)
köszi előre is!
Ja még annyi, hogy elvileg májsu eleje, de mindenképpen első fele.
Méretek és darabszámok érdekelnének. Pl. napozót vennétek? Mekkorát? Jajj annyi de annyi kérdés, és kesze-kusza válaszok a fejemben:) mondanom se kell, első baba:)
május 3-ra vagyok kiirva, de nekem még eszembe se volt semmit se venni,
gondoltam majd megvesszük a 8. honap körül. hm...de sztem csak pár alap darabot veszünk, majd ha megszületett meglátjuk mekkora :D és mik kellenek :D szegény anyukám annak idején megvette a kis ruhákat nekem, én meg 60 cm-vel születtem, majdnem minden kicsi volt rám. amugy mi az a napozo?- bocs, ha hülye a kérdés :)
igaz én nemsokára szülök, de napozót tuti nem veszek:) body épp úgy célnak megfelelő.
babaruhák:
5-6 body rövid és hosszú ujjú 56-62-es méret
2 sapka 1 vékony pamut és egy kötött
napvédő sapka nyárra
5-6 rugi
2 hálózsák 62-68as méret
1-2 garnitúra kisfiús, kislányos cuki ruha :D
2-3 zokni ami nem szoros
mellény hát és vese védelmére, amikor a kardigán sok,de a rugi kevés
meleg kardigán pulcsi /tuti ami tuti/
overall 62-68
takaró baba alá babakocsiba
15 textilpelus
2 fürdőlepedő
pólya
kozmetikumokat meg minden mást is tudnék írni még :) Remélem segítettem :)
Köszönöm szépen!
Én januártól tervezem a vásárlást, szép fokozatosan. Vaterázom a ruha legnagyobb részét, csak egy-két újat tervezek venni.
Ha látok valami kihagyhatatlant, lecsapok rá. 8 hósan már kapkodás lenne az egész:)
A napozó amúgy olyan mint a body, csak lazább, és hosszabb a "lábszára", a popsit eltakarja:)
Mi a különbség a rugdalózó és a body között? Bocs a hülye kérdésért.
"5 hónapos kispapa"
6-os.
Mindenki máshogy csinálja:)
Én azért tartanám későnek, mert egy baba előbb is érkezhet, mondjuk 37. hétben.
Mindent megvenni, kimosni, kivasalni is idő.
Azzal egyet értek, hogy nem kell rögtön egy rakat ruhát megvenni, de azért legyen a kezdéshez.
Hazajöttök a kórházból, se lelki erő, se energia, se kedv sincs ahhoz sztem ilyenkor, hogy nekiállj mindennek. Inkább legyen minden kész, mire megjön a baba:) De gyakorlottabb anyukák biztos tudják, hogy miért mi a j:)
7-es a rugdalodzó hosszú lábas, telitalpas általában. Egyberuha, amelynek vagy hosszú vagy rövid az ujja.
A body pedig olyan mint 15 éve a tornadressz. Egy teltebb fürdőruha, alsónemű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!