Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusban születendő gyerekedne...

Májusban születendő gyerekednek miket vennél és mennyit?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy hány body-t, milyen méretűeket, hogy ne kelljen egy hét múlva apának újra elszaladni nagyobbakat beszerezni.

Rövid/hosszú újjú bodykból milyen arányban? Vékony kabákka kell? Rugikból az ujjuk milyen legyen?

És hány darab?:)

köszi előre is!

2013. dec. 16. 18:37
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Ja még annyi, hogy elvileg májsu eleje, de mindenképpen első fele.

Méretek és darabszámok érdekelnének. Pl. napozót vennétek? Mekkorát? Jajj annyi de annyi kérdés, és kesze-kusza válaszok a fejemben:) mondanom se kell, első baba:)

2013. dec. 16. 18:38
 2/19 anonim ***** válasza:

május 3-ra vagyok kiirva, de nekem még eszembe se volt semmit se venni,

gondoltam majd megvesszük a 8. honap körül. hm...de sztem csak pár alap darabot veszünk, majd ha megszületett meglátjuk mekkora :D és mik kellenek :D szegény anyukám annak idején megvette a kis ruhákat nekem, én meg 60 cm-vel születtem, majdnem minden kicsi volt rám. amugy mi az a napozo?- bocs, ha hülye a kérdés :)

2013. dec. 16. 18:47
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
8 hósan? El se indulnék már vásárolni, az későn van. Pamut tipegők, hosszú és rövid bodyk kellenek 56-62-es, mindenből 4-5 db. Kiskabát 1-2. Plüss rugi, az vastagabb is 1-2 db, nem tudod milyen idő lesz. Pamut sapka. Túl sok semmiből nem kell, de legyen napi váltás, ne kelljen mindig mosni. Bodyból több, ha bukna. Ruhapelus 6-7 szerencsés, de ha több se baj. Minden 56 62 legyen kezdetnek.
2013. dec. 16. 19:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

igaz én nemsokára szülök, de napozót tuti nem veszek:) body épp úgy célnak megfelelő.

babaruhák:

5-6 body rövid és hosszú ujjú 56-62-es méret

2 sapka 1 vékony pamut és egy kötött

napvédő sapka nyárra

5-6 rugi

2 hálózsák 62-68as méret

1-2 garnitúra kisfiús, kislányos cuki ruha :D

2-3 zokni ami nem szoros

mellény hát és vese védelmére, amikor a kardigán sok,de a rugi kevés

meleg kardigán pulcsi /tuti ami tuti/

overall 62-68

takaró baba alá babakocsiba

15 textilpelus

2 fürdőlepedő

pólya

kozmetikumokat meg minden mást is tudnék írni még :) Remélem segítettem :)

2013. dec. 16. 19:17
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Én januártól tervezem a vásárlást, szép fokozatosan. Vaterázom a ruha legnagyobb részét, csak egy-két újat tervezek venni.

Ha látok valami kihagyhatatlant, lecsapok rá. 8 hósan már kapkodás lenne az egész:)

A napozó amúgy olyan mint a body, csak lazább, és hosszabb a "lábszára", a popsit eltakarja:)

2013. dec. 16. 19:18
 6/19 anonim ***** válasza:
miért késö 8. honaposan megvenni ezeket? a családtagjaim azzal oltanak, hogy elég mindent mikor a baba már megvan.
2013. dec. 16. 19:27
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Mi a különbség a rugdalózó és a body között? Bocs a hülye kérdésért.

"5 hónapos kispapa"

2013. dec. 16. 19:28
 8/19 anonim ***** válasza:
jajj de hülyén irtam :D szoval a- 8.honapban
2013. dec. 16. 19:28
 9/19 A kérdező kommentje:

6-os.

Mindenki máshogy csinálja:)

Én azért tartanám későnek, mert egy baba előbb is érkezhet, mondjuk 37. hétben.

Mindent megvenni, kimosni, kivasalni is idő.

Azzal egyet értek, hogy nem kell rögtön egy rakat ruhát megvenni, de azért legyen a kezdéshez.

Hazajöttök a kórházból, se lelki erő, se energia, se kedv sincs ahhoz sztem ilyenkor, hogy nekiállj mindennek. Inkább legyen minden kész, mire megjön a baba:) De gyakorlottabb anyukák biztos tudják, hogy miért mi a j:)

7-es a rugdalodzó hosszú lábas, telitalpas általában. Egyberuha, amelynek vagy hosszú vagy rövid az ujja.

A body pedig olyan mint 15 éve a tornadressz. Egy teltebb fürdőruha, alsónemű:)

2013. dec. 16. 19:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
jol van akkor, majd a -solde-ban beszerzek én is pár dolgot, hogyha elöbb jönne ne legyen -pánik az apukánál :D
2013. dec. 16. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!