Mi a véleményetek a Sándor névről? Osztályoznátok 1-5-ig? Adnád születendő gyerekednek?
Figyelt kérdés
1-nagyon nem tetszik
5- tök jó név
2012. febr. 7. 14:37
2/21 anonim válasza:
Én 3 pontot adok rá, mert csúnyának nem csúnya név, csak elég régies. Emiatt én nem adnám a fiamnak ezt a nevet.
3/21 anonim válasza:
4 jó,
alig adják, pedig lehet becézni is, felnőttként komoly, gyereknek meg ott a Sanya, Sanyi, Satya, Sankó stb
4/21 anonim válasza:
Pontozás: 2.
Nem adnám mostanában születendő gyerekemnek.
5/21 anonim válasza:
4-es, nekem is a becézéséért tetszik.
7/21 anonim válasza:
A kisfiamat Soma Sándornak hívják:) egyébként az én nagypapám után kapta, sajnos már nem élhette meg a dédunokája születését.
8/21 anonim válasza:
Férjem is Sada,de mi nem adtuk a fiúnknak,mert a Sánndor nem tetszik, csak a becézése.De a szobatársam pl. azt adta a fiának.3
9/21 anonim válasza:
3, semmi gond vele, én adnám, ha valamelyikünknek vagy mindkettőnknek nagyon tetszene. Általában ilyen régebbi nevet hagyománytisztelők adják vagy akiknek a családban viszik generációról generációra, ha valamelyikőnknek nem tetszene, második névként adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!