Vetélt már el valaki náthától? Illetve történt baj belőle? 14-15 hetes vagyok és megfáztam. Sokat tüsszögök és orrfújásnál is érzem, hogy feszül a hasam alja. A vírusról már nem is beszélek. :- ( Aggódós vagyok nagyon.
A náthát, ha nem vagy lázas, meg sem érzi! :) A has feszülését pedig a méhszalagok húzódása okozza, olyan ez, mint gyerekkorunkban a növési fájdalom. Kellemetlen, de így normális.
Jobbulást és boldog babavárást!
Szia!
Én 16 hetes vagyok,és influenzás...rengeteget hapcizok,folyik az orrom...ettől nem fogunk elvetélni!!! Én pihenek itthon,sok hársfavirág teát iszom,és napi 500mg C vitamint szedek...ha nincs láz,semmi gond!!!
Ja,ha hőemelkedésed lenne,arra nem szabad lázcsillapítót szedni!!!Csak ha lázas vagy!!!
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat! Nem, lázam nincs és nem is volt, 37.4-re felment, akkor tettem a csuklómra jégzselét, hamar lentebb is vitte, estére már 36.8 se volt. Rengeteg c vitamint iszom, illetve aszkorbinsavat, azzal ízesítem a teát.
Boldog babavárást Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!