15 hetes vagyok, nem olyan rég a köldököm környékén pár pillanatra, kis apró kaparászás félét éreztem, ez lehetett a babám?
elvileg lehetett :-)
nekem az 1.babával 17hetesen éreztem.olyan volt mintha valami buborékolt volna fölfelé a hasamban(mint a pezsgőspohárban a buborékok)
és most a 2.babával már 13-14hetesen 1-1 nap éreztem,mintha ő lenne az.bár váltig állítják(védőnő,doki)hogy nem ő lehetett az.
majd kiderül
Csütörtökön leszek 15 hetes, a szívhangot a védőnő egészen lent találta meg, szinte a szeméremcsont felett nem sokkal, az én babám ott van.
Érdekes ez a kaparászás, néha én is érzem, de én köldöktöl lentebb, viszont ahol a szívhang volt, onnan fentebb.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a babámat éreztem. Viszont ezt a hason belüli dolgokat el se tudom képzelni, hogy mi merre van ilyenkor, mennyi helye van úszkálni a babának és vajon azért érezzük mert a kis keze-lába mocorog, vagy mert a popsija hozzáér a méh falához.
Azt mondják, hogy első babát várók jóval később érzik, mert nem tudják mit kell érezni... Hát, nemtudom, én folyton figyelem, és minden furcsát betudok a babának. Ja, a védőnő mondta, hogy még nem érezhetem. De szerintem igen. :)
15 hetesen éreztem én is először nagyon lent bal oldalt. Kis bökdösések voltak. Aztán egyre sűrűbben éreztem uazt. Így már biztos voltam benne.
A köldöknél még azért nem valószínű hogy őt érezheted, mert a méhed el sem ér addig. A méh teteje kb a szeméremcsont és a köldök között félúton lehet.
Figyelgesd!
Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!