Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó karácsonyi ajándék lesz a...

Jó karácsonyi ajándék lesz a férjemnek, ha átkotom a pocakomat egy piros masnival?

Figyelt kérdés
Terveztuk a babot, de már pár hónapja próbálkozunk, így biztos lesz a megepetés. Ma voltam nogyogyásznál, 8 hetes terhes vagyok. Még nem mondtam el neki, és próbálom magamban tartani még egy hétig.
2013. dec. 15. 16:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
Miért nem ér rá a 10. héten megtudni? Ne legyetek már ilyenek! Ne is írjatok inkább ide. Hajrá kérdező!
2013. dec. 15. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Miért ne írhatna az, aki szerint nem jó ötlet? Szerintem sem az. Az én férjem már azon kiakadna, ha szó nélkül elmennék a nőgyógyászhoz. Lehet, hogy az ultrahangra is szívesen bement volna.
2013. dec. 15. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
szerintem szuper ötlet :)
2013. dec. 15. 16:48
 14/21 A kérdező kommentje:
En nem akarom eltitkolni, úristen komolyan nem értek itt egyes embereket. Egyszeruen szeretnék egy szuper idozítést egy ilyen hordereju hír bejelentésére. Még lesz 30 hete hogy nagyon oruljon neki, ráadásul én is csak most mentem a noihez, mert nem akartam elhinni, nem bíztam a dologban.
2013. dec. 15. 16:49
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

De ha nem vagy kíváncsi az őszinte válaszukra nem kell kérdezni.

Miért nem titkolod,normálisan várt tervezett gyereknek akkor is örülnek a nem fejen állva közlik.

2013. dec. 15. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Én tuti nem bírnám magamban tartani.
2013. dec. 15. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

jó ötlet, a negatív emberkékkel meg ne foglalkozz ;)

(amúgy nem az volt a kérdés, hogy karácsonykor jelentse-e be, meg hogy ez kinek csöpögős, kinek nem... Tán jobban tudja, hogy az ő férje nem fog ezen kiakadni...)

2013. dec. 15. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nagyon jó ötlet, és 'irigyellek", hogy magadban tudod tartani. Szerintem ha most tudtad meg már az az egy hét tényleg nem számít, akkorát fog szólni, főleg, hogy várt baba, hogy a férjed nem azon fog agyalni, hogy mióta tudod, csak felhőtlenül fog örülni, veled együtt :-D

Mi külföldön voltunk a férjemmel mikor kiderült, hogy babát várok, de felhívtam szülőket, barátokat telefonon, mert egy percig sem bírtam magamban tartani :-D

Boldog Babavárást, és Kellemes Ünnepeket

27 hkm

2013. dec. 15. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

sztem is jo otlet, es igenis nagy hatassal lesz ra, mert a karacsonyfa alatt alldogalas ajandekozas csak felerositi majd a hatast, ha bejelented. sztem huzz felsot a masnira, es majd mikor varna az ajandekot csak rantsd fel a polodat :)

en sajna nem birtam ki, a teszt utan keltettem

fel, felalomban volt, amikor mondtam neki, de ha tehetnem, en is meglepivel keszulnek :)

6 hetes kislany anyukaja

2013. dec. 15. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Én tuti nem bírnám ill. már eddig sem bírtam volna magamban tartani mint te, én is előrébb hoznám, mint elő karácsonyi meglepetés.
2013. dec. 16. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!