Jó karácsonyi ajándék lesz a férjemnek, ha átkotom a pocakomat egy piros masnival?
De ha nem vagy kíváncsi az őszinte válaszukra nem kell kérdezni.
Miért nem titkolod,normálisan várt tervezett gyereknek akkor is örülnek a nem fejen állva közlik.
jó ötlet, a negatív emberkékkel meg ne foglalkozz ;)
(amúgy nem az volt a kérdés, hogy karácsonykor jelentse-e be, meg hogy ez kinek csöpögős, kinek nem... Tán jobban tudja, hogy az ő férje nem fog ezen kiakadni...)
Szerintem nagyon jó ötlet, és 'irigyellek", hogy magadban tudod tartani. Szerintem ha most tudtad meg már az az egy hét tényleg nem számít, akkorát fog szólni, főleg, hogy várt baba, hogy a férjed nem azon fog agyalni, hogy mióta tudod, csak felhőtlenül fog örülni, veled együtt :-D
Mi külföldön voltunk a férjemmel mikor kiderült, hogy babát várok, de felhívtam szülőket, barátokat telefonon, mert egy percig sem bírtam magamban tartani :-D
Boldog Babavárást, és Kellemes Ünnepeket
27 hkm
sztem is jo otlet, es igenis nagy hatassal lesz ra, mert a karacsonyfa alatt alldogalas ajandekozas csak felerositi majd a hatast, ha bejelented. sztem huzz felsot a masnira, es majd mikor varna az ajandekot csak rantsd fel a polodat :)
en sajna nem birtam ki, a teszt utan keltettem
fel, felalomban volt, amikor mondtam neki, de ha tehetnem, en is meglepivel keszulnek :)
6 hetes kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!