Valami áfonyás-málnás ötlet? Vagy legalább piros?
Figyelt kérdés
Barátnőm szülinapjára kap egy FiN vörösáfonyás sampont hozzátartozó tusfürdővel. Azon gondolkozok veszek még valamit, talán egy áfonyás ajakápolót, nem tudom... Teára gondoltam még, de azt úgysem iszik :/2013. jún. 20. 21:19
1/3 anonim válasza:
Vagy egy Boci áfonyás-túrós csoki, ha elmúltatok 18 évesek akkor Voilá áfonyás pezsgő, de legkedvesebb az lenne, ha sütnél neki egy fincsi áfonyás kekszet, tele a net receptekkel.
2/3 anonim válasza:
Szereti a lekvárokat? Mert akkor ajánlom: vörösáfonya lekvár, eperlekvár. Vagy egy piros v. bordó körömlakk??
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Körömlakkra én is gondoltam, de kipuhatolóztam, hogy nem kell... Á ezek az ízesített pezsgők jók, nem is gondoltam rá, de sajna nem szeret ilyen időben semmilyen alkoholos dolgot (sört se, nemhogy pezsgőt)... Sütni fogok, de egy héttel később, névnapjára... Bár lehet úgyis késik a csomag és összevonom a kettőt :) Amúgy is Velvet cake-et akartam ;) bár kék színezékkel, de jó lesz az eredeti pirossal is. :)
Még egyszer köszi, külön azért, hogy nem jött "neked kell tudnod mit szeret" válasz ;)
2013. jún. 23. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!