Mennyi idő elteltével jött az sms? A 12. heti genetikai uh után vettek vért, (igazából azt se tudom mit néztek) akkor azt mondta a véres nő, hogy 3 hét mire megvan az eredmény, mivel angliában végzik a tesztet. Mit néznek vajon a véremben?
nekem 12én vették le a vért,és 20án küldték az email értesítőt,meg az eredményt.
a DOWN-szindrómát és az EDWARDS-szindrómát nézik.
nyugi,nekem az 1.babámmal 2008ban még 3hetet kellett várni,nem küldtek sem smst,semmi mást,csak 2hét után a számlát.
Ez a kombinált teszt... Nekem azt mondták, hogy 1,5 hét múlva jön az sms, amiben benne lesz a kódom, amivel megnézhetem neten az eredményt. 3 hét múlva pedig mehetek a valódi papírért is, mert nyilván az igazi lelet papíron jön.
Furcsálom, hogy nem kaptál tájékoztatást, én egy komplett kis füzetet kaptam a kombinált tesztről...
Annyit tudok róla, hogy támogatott teszt, 12. heti genetikai uh-val egyidőben kell le legyen véve.
Azt írták csak le, hogy hozzájárulok a vérvételhez, meg hogy az datokat felhasználják meg ilyesmi.
Nagyon odafigyelek magamra, túlon túl is, tehát nem a saját hanyagságomból nem vagyok képben.
6. vagyok, asszem. :)
Akkor értem. Szerintem, írd be a google-be, hogy kombinált teszt, a kapott tájékoztatóban nekem azt is leírják, hogy milyen értékek jók majd, és hogy miket néznek, egy PAPP-A-t, az fehérje, ha alacsonyabb, mint az átlag, akkor az a rossz, és a hcg-t, ami meg akkor rossz, ha magasabb... Plussz kg, életkor, korábbi terhességek, stb , ami befolyásolja a kockázatot. Ha az arány 1:250-hez alatti, vagyis 1:251-hez, 1:100000-hez, stb, akkor az negatív eredmény, akkor nem kell aggódni.
Nézz utána, elég fontos, hogy 83%-ban kiszűri a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!