Aki beoltatta magát a H1N1 ellen, a szezonális influenza elleni oltást is beadatta?
16:34es vagyok. Még nekem kellett szégyenkeznem, hogy be merem adatni. Úgy nézett rám, mint a véreshurkára.
Valami olyasmit mondott, hogy a szezonálist kellett volna előbb, mert megalapoz valamit és utána a H1N1-et és fordítva nem adja be. Mivel a H1N1-et előbb kaptam, így már nem kaphatom a szezonálist meg, így jártam.-ezt mondta.
Azt irtad, hogy az ellenesek ne válaszoljanak. Hát én nem vagyok ellenes. Meg mellette se vagyok. Én vagyok az aki tökéletesen meg van zavarodva. Abszolute nem tudom mit tegyek! Mikor a körzetinél voltam, (csak leleteket vittem) megkérdezte, hogy úgye nem oltatom be magam? Eszembe se jussson. Teljesen fel volt háborodva hogy a kismamákat is oltják. (egyébként a város egyik legjobb dokija, én megbizom benne, szeretem) A nőgyógyászom is azt javasolta, hogy ne, inkább a családom oltassa be magát.
A tv-ből meg pont az ellenkezőjét hallom! És akkor igy tudjon dönteni az ember...
Egyébként a páromnak csak a H1N1 ellenit adták be. Azt mondák elég. (más doki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!