6 hetesen rózsaszín maszatolás, mi lehet?
6 hetes várandós vagyok, egy meglepi babával. :) Ma reggel, amikor wc-n voltam, a papír rózsaszínű volt és a wcben is láttam, hogy a pisim rózsaszínű (bocsi, hogy így írom, de máshogy nem tudom). Azóta semmi. Kicsit fájdogál néha a hasam alja, de úgy, ahogyan az első terhességemnél is, az elején.
Angliában élek, így ne is írjátok, hogy menjek orvoshoz, mert itt a 12. hétig nem is foglalkoznak a terhességgel. :(
Már van egy kisfiam, de az első terhességnél semmi ilyesmi nem volt, ezért most aggódom. Azért van ötlet, hogy mitől lehet?
Az első UH a 12. héten van. Addig semmi, ha vérzik az ember, azt mondják, hogy ez a 12.hétig előfordul és hogy szurkolnak, hogy megmaradjon a baba. Vagy azt mondják, hogy ennek akkor így kellett lenni.
A fiamat otthon szültem és utrogestant szedtem, pontosan azért amit Te is írsz, kedves Eslő, de akkor csak a 8-9 hét környékén kezdődött és az is barnázás volt, nem pedig élénk rózsaszín. Emiatt tervezem is a hazautat január elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!