12. héten medencevégű fekvés,19. héten fejvégű fekvés, ez normális?
Persze, hogy normális, hisz még van helye, tud forogni.
A fiam a 26 hetes uh-n még faros volt, aztán a 33 hetes uh-n már fejvégű és úgy is maradt.
2 hetente járok uh-ra, és minden alkalommal másfelé van a feje. Ez az elején totál lényegtelen, csak az utolsó napokban fontos. (Bár valakinek közvetlen a szüléskor fordul be a baba.)
21 hkm
Nekem eddig végig faros volt és a 30.heti ultrahang előtt pár nappal fordult be.
Én konkrétan éreztem, ugyanis korábban a köldököm felett éreztem a csuklását mìg egy reggel észre nem vettem, hogy lenntről jönnek a csukló rezgések. Igazam is volt. Ultrahangon láttuk, hogy már nem faros. Eltelt másfél hét, de érzem, hogy még mindig a fejecskéje van lenn. Doki szerint már nem fog változni, viszont igaza van a többieknek, a 30-31.hétig még százszor ide-oda foroghat. Sőt valakinek csak a szülés előtt fordul be.
teljesen normalis.
nekem 12 hetesen haránt
15 hetesen medence végű
19 hetesen fej végű
22hetesen medence végü.
azota nem voltunk de vagy 3szor éreztem h fordul..kitudja hanyszor valoban. egyszer fennt érzem a lábát hol oldalt..
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!