Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudom enyhíteni egy...

Hogyan tudom enyhíteni egy kicsit ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés

Borzasztóan feszülnek a melleim mintha több tonna lenne ha hozzá ér bármi nagyon fáj, és ég a gyomrom. Ilyenkor az sem jó ha eszek de az sem ha nem, ezt kíséri a hányinger.

5hetes vagyok.

2013. dec. 13. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gravidát és magnerotot szedek, de én alapból vérszegény és jódhiányos vagyok (teljesen sótlanul eszek)soha nem volt jó a vérképem mióta szedem tökéletes!!!!
2013. dec. 13. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Szedj terhesvitamint, mert nyáron tudsz vitamindúsan táplálkozni, most nincs szezon és ezeknek a zöldségeknek, gyümölcsöknek alig van vitaminértékük. Főleg ha rossz az étvágyad, akkor meg mindenképp! Folsav is van benne, ami egy babának való adag, az 12 tányér spenótfőzelékből nyerhető ki naponta! Szóval nem tudsz mindent bevinni természetes módon. Immunerősítés főleg kell, annyi most a beteg, a 12. hétig semmit nem szabad elkapnod!
2013. dec. 13. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia nekem a hányingert semmisem csillapította reggelnagyon jól voltam ahogy eljött az este 5-6 óra beindúlt a hányás minden kijött belöllem ha édeset ittam akkor még jobban hányingerem volt. Mondták az orvosok szedjem a b6 ot hát ha beszedtem akkor nappal is hánytam. Terhes vitamint azonnal kihánytam ahogy bevettem rá 5 percre. Ez kezdődött az 5.hétben és tartott a 13 .ig . elvétve néha 2 hetente egyszer hányok még, de már jó.

17+5 hkm.

2013. dec. 13. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!