Fogzási tüneteket hogyan lehet enyhíteni?
Sziasztok!
6 hónapos a kislányom és 2 hete elkezdődött a fogzás. Enni nem nagyon akar, a tápszernek általában a felét vagy még annyit se eszi, a főtt ételből is csak 40-60 grammokat eszik és utána nem is nagyon akar tápszert. Nagyon sokat iszik. Dentinox kenőccsel kenegetem neki, de még így is nagyon nyügik vagyunk.
normális, hogy kevesebbet eszik, de az jó, hogy sok folyadékot iszik. a tápszerben is van tápanyag, nyugi!
hűthető rágókát és a tanulófogkefét nagyon szereti a kisfiam rágcsálni.
van újra húzható fogkefénk is, azzal szoktam óvatosan dörgölni az ínyét.
2-es vagyok
az lemaradt, hogy szoktam neki hagyni, hogy az ujjamat csócsálja, mert az megnyugtatja (akár a dentinox után is)
Szia!
A Dentinox nekünk sem használt. Ami tökéletesen bevált, az a Chamomilla homeopátiás golyócska. Vízben kell feloldani, édes íze van, úgyhogy biztosan szeretni fogja a kislányod is. Mi először a narancssárgát, majd a sötétkéket használtuk, de a patikában úgyis segíteni fognak. Kisfiamat nagyon megnyugtatta, egyáltalán nem volt nyügi, nem voltak fájdalmai!
Remélem tudtam segíteni! Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!