Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzási tüneteket hogyan...

Fogzási tüneteket hogyan lehet enyhíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 hónapos a kislányom és 2 hete elkezdődött a fogzás. Enni nem nagyon akar, a tápszernek általában a felét vagy még annyit se eszi, a főtt ételből is csak 40-60 grammokat eszik és utána nem is nagyon akar tápszert. Nagyon sokat iszik. Dentinox kenőccsel kenegetem neki, de még így is nagyon nyügik vagyunk.

2013. febr. 19. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Viburcol kúp. A gélek tapasztalatom szerint nem sokat érnek.
2013. febr. 19. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:

normális, hogy kevesebbet eszik, de az jó, hogy sok folyadékot iszik. a tápszerben is van tápanyag, nyugi!

hűthető rágókát és a tanulófogkefét nagyon szereti a kisfiam rágcsálni.

van újra húzható fogkefénk is, azzal szoktam óvatosan dörgölni az ínyét.

2013. febr. 19. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

az lemaradt, hogy szoktam neki hagyni, hogy az ujjamat csócsálja, mert az megnyugtatja (akár a dentinox után is)

2013. febr. 19. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem az orvos azt mondta fogzáskor nyugodtan lehet adni a nurofen szirupot.
2013. febr. 19. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A Dentinox nekünk sem használt. Ami tökéletesen bevált, az a Chamomilla homeopátiás golyócska. Vízben kell feloldani, édes íze van, úgyhogy biztosan szeretni fogja a kislányod is. Mi először a narancssárgát, majd a sötétkéket használtuk, de a patikában úgyis segíteni fognak. Kisfiamat nagyon megnyugtatta, egyáltalán nem volt nyügi, nem voltak fájdalmai!

Remélem tudtam segíteni! Kitartás! :)

2013. febr. 19. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
A dentilox nálunk sem jött be, a frezyderm fogínyápoló viszont elég jó. A hűthető rágókát mi is használjuk meg a nurofent is éjszakára.
2013. febr. 19. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi használjuk a Dologel-t, ezt homeopátiás, és ha nagyon fáj neki, akkor a Dentinoxot. De ezek valóban pillanatnyi nyugalmat adnak a fájó fogra. Most kezdtük el a Chamomilla Vurgalis 15 CH-t adni, szerintem használ. Vettünk mi is Viburcult, még nem alkalmaztuk. Arra kell figyelni, hogy a Dentinox és a Chamomilla, Viburcol együtt nem alkalmazható, kell köztük eltelnie valamennyi időnek.Azt hiszem ha ezeket a szereket alkalmazod, előttük utánuk fél órával nem szabad mentolost enni, inni. És a Dentinox elvileg max. napi 3x alkalmazható.
2013. febr. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!