Májusra kiírt kismamák hogy vagytok? Hanyadik babát várjátok? Érzitek már a mocorgását? Mennyit híztatok?
Szia!
Én május végére vagyok kiírva,sajnos mostanában kezdtem el hányni reggelente és este is...12.hétig semmi,utána kezdődött.Elviselhető,de jobbra számítottam :-)
Mozgást nem érzek még,hasamon szinte nem is látszik semmi,szerintem csak puffadás.
Rajtam 4 kiló szaladgál,ide-oda.Szóval nem tudom,mennyit híztam pontosan.De ez mindig így volt.Úszni járok és biciklizek,illetve a házat festem belül teljesen.
Ezen kívül suliba is járok,hogy a gyerek után is legyen munkám(ami kétszer sem biztos,de hátha vissza vesznek)
Párom boldog,örül neki,hogy 5.évfordulónkra már 3-an leszünk.12 hetes Uh-on fiúnak mondták.
24/N
Köszönöm a válaszokat lányok!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok és jó egészséget!!!!
Természetesen a további kommenteket is szívesen olvasom,pl kedves utolsó,kiderül e nálatok a baba nem a 18hetes UH-n.
Ez is mondjuk érdekes,hogy engem nem 18Hetes hanem 20hetes UH-ra küldtek. Pedig reméltem,hogy karácsonyig eljutok mégegy UH-ra.
Az nem baj sok doki szereti a 20 héten megnézni mert akkor már minden sokkal jobban látható. Én most 19 hetesen megyek a lányokkal 20 hetesen voltam.
Ikres mami, kitartást neked! Nálunk is úgy volt, hogy iker lesz kicsit beparáztam így 3. babaként aztán kiderült csak egyedül van.
#15-os, koszi szepen :)
Igazabol -lehet fura- de csak attol felek, hogy amikor az utolso honapokban majd faradekonyabb leszek, es kevesbe aktiv, akkor felkusznak a pluszkilok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!