Ugye nem jelent bajt, hogy még nincs szívhang?
Figyelt kérdés
6+1 hetes kismama vagyok. Mindenkitől hallom hogy nekik ilyenkor má volt szívhang. Egy hét múlva kell visszamennem dokihoz. Nagyon félek, hogy nekünk miért nincs!2013. dec. 11. 15:23
1/9 anonim válasza:
Nekem 6+3 volt. Lehet később fogant, van olyan, akinek csak 7 hetesen volt először. Ne izgulj! Minden rendben lesz!
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj!
Általában a ciklus felénél van a peteérés, és általában a 6. héten van szívhang.
De ha neked akár csak pár nappal később volt peteérésed, akkor a baba szívhangja is pár nappal később lesz hallható.
Nyugi, 1 hét múlva már valószínűleg lesz szívhang :)
3/9 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen még csak petezsák volt, úgyhogy ne aggódj! :)
4/9 anonim válasza:
Nagyon félek, hogy nekünk miért nincs!
Neked sincs...?
5/9 anonim válasza:
5+2 hetesen: semmi
5+5: petezsák
6+5: petezsák+szikhólyag
8+5: szívhang
6/9 anonim válasza:
6+0 csak petezsák rá két hétre szívhang ne aggódj
7/9 anonim válasza:
Nekem kèsői peteèrèsből van, 6 hetesen memdtem ne tudom mennyi napos lhetett akkor talàn 6+4 ès hidd elazis magyon sokat tesz!
8/9 anonim válasza:
5,5 hetesen mentem először orvoshoz, másfél, de inkább 2 héttel későbbre hívott vissza. 7,5 hetesen mentem vissza, volt már szívhang.
Nem kell 6 hetesen, hogy legyen szívhang. Engem is legkorábban 7 hetesen hívott volna vissza.
9/9 anonim válasza:
Első terhességemnél 5+6 hetesen csak petezsák volt, riogattak, hogy elhalt, 1 hét múlva szívhang, 8mm embrió. Már 1,5 éves. Most érdekesebb 7 hetesen petezsák, 8 hetesen szívhng, embrió, de még 1 hét múlva kellett mennem, 9 hetesen 10,6mm embrió és 7 hetesnek felelt meg. Most vagyok 9 hetes (amúgy 11), holnap megint megyek, hogy nézzék meg, mert aggaszt a 2 hét különbség, de remélem minden oké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!