Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+2 hetesen miért nincs szívhang?

7+2 hetesen miért nincs szívhang?

Figyelt kérdés
most jövök dokitól ma vagyok 7+2 hetes szikhólyag van ami 5mm a petezsák pedig 10x10 mm, de szívhang nincs. később fogant mint ahogy kellett volna. véreztem vele :S duphaston-t szedek és attól teljesen elmúltak a panaszok. hányingerem van fáj a mellem tehát a tünetek megvannak. az orvos azt mondta hogy várunk hétfőn kell vissza mennem. mondta a doki hogy fejlődik de szívhangot már jó lenne látni. szerintetek?
2013. nov. 20. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ha később fogant akkor nem biztos hogy kell legyen már szívhang.ha meg fejlődik,ne aggódj.szorítok hogy minden ok legyen!!
2013. nov. 20. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy később fogant. A 10 mm petezsák még pici, kb. 6 hetes lehetsz, vagy 1-2 nappal kevesebb.
2013. nov. 20. 09:01
 3/9 A kérdező kommentje:
CLR- 5 mm az mit jelent? ez van a lapra írva
2013. nov. 20. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ülőmagasság, azt hiszem, de nem akarok nagy butaságot mondani. Szóval várd meg más is mondd erre valamit.
2013. nov. 20. 09:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Így van, crl 5 mili, az embrió ülőmagassága (popsitól feje búbjáig). Innentől ezt még sokszor fogod látni, mindig a crl-t mérik az elején.

Szerintem nem kell aggódni, ha volt szikhólyag, tényleg lehet, hogy egy 10 nappal később fogant. Szóval remélhetőleg legközelebb már nagyobb lesz a CRL és a szívhangot is hallod:) szorítok!

2013. nov. 20. 09:16
 6/9 A kérdező kommentje:
hát igen :) pénteken voltam akkor még csak szikhólyag volt a lapra írva és hogy szabályos petezsák. most pedig szabályos petezsák szikhólyag és CLR-5 mm kapok mindig képeket és képen is mindig nagyobb feltűnően nagyobb. lehet az is baj hogy olyan sűrűn hív 4-5 naponta.
2013. nov. 20. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem crl 3mm volt és volt szívhang
2013. nov. 20. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
hétfőn megyek újra remélem neki is lesz
2013. nov. 20. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:

VAlószínűleg azért hív vissza olyan sűrűn mert kicsinek látja a hetéhez képest, de nem veszik figyelembe a ciklushosszt és a későbbi peteérést. Én először a kimaradás után 6 héttel voltam, akkor azt mondták 5 hetes, 1 héttel később a magánorvosom közölte hogy hiába 7 hetes a terhességem 6 hetesnek látszik, 4 hét múlva kellett visszamennem amikor közölte hogy aza baj hogy 10 hetesnek felelnek meg a méretek, úgy szóltam neki hogy minden vizsgálaton egy héttel kisebb, és erre mondta hogy ja akkor minden ok..jól megijesztett, de sohasem kérdezték meg hogy hány naposak a ciklusaim (36) és az utóbbi hónapokban min. 5 napot mindig késet...

A lényeg valószínűleg később fogant...

2013. nov. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!