7+2 hetesen miért nincs szívhang?
Így van, crl 5 mili, az embrió ülőmagassága (popsitól feje búbjáig). Innentől ezt még sokszor fogod látni, mindig a crl-t mérik az elején.
Szerintem nem kell aggódni, ha volt szikhólyag, tényleg lehet, hogy egy 10 nappal később fogant. Szóval remélhetőleg legközelebb már nagyobb lesz a CRL és a szívhangot is hallod:) szorítok!
VAlószínűleg azért hív vissza olyan sűrűn mert kicsinek látja a hetéhez képest, de nem veszik figyelembe a ciklushosszt és a későbbi peteérést. Én először a kimaradás után 6 héttel voltam, akkor azt mondták 5 hetes, 1 héttel később a magánorvosom közölte hogy hiába 7 hetes a terhességem 6 hetesnek látszik, 4 hét múlva kellett visszamennem amikor közölte hogy aza baj hogy 10 hetesnek felelnek meg a méretek, úgy szóltam neki hogy minden vizsgálaton egy héttel kisebb, és erre mondta hogy ja akkor minden ok..jól megijesztett, de sohasem kérdezték meg hogy hány naposak a ciklusaim (36) és az utóbbi hónapokban min. 5 napot mindig késet...
A lényeg valószínűleg később fogant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!