Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek UH-ra vagy ne?

Szerintetek menjek UH-ra vagy ne?

Figyelt kérdés

15 hetes kismama vagyok, és nagyon kiváncsi lennék rá, hogy ki (fiú vagy lány) lakik a pocakomban...Első babánk kisfiú lett, ő már 17 hónapos, és nagyon szeretnénk most egy kislányt. A 12 hetes UH-n a dokink kislányt jósolt, de hangsúlyozta, hogy ilyenkor még nem látni annyira jól...Na most ugyebár a következő UH a 18. héten lenne esedékes, ha jól emlékszem...tehát valószínűleg ebben az évben már nem nagyon tudnánk eljutni a dokimhoz, viszont engem meg "megöl" a kiváncsiság :D Annyira megnézném, hátha látni már egy kicsit jobban a kicsit...viszont ugyebár ez extra pénz, meg hát nem is garantált, hogy látni lehet, esetleg takarja magát stb....

Ti várnátok a 18. heti UH-ig, vagy van köztetek olyan, aki hasonlóan tűkön ül, és be van zsongva, izgatott, hogy megtudja a babája nemét, és inkább hamarabb bejelentkezne???

Előre is köszi a válaszokat!

2013. dec. 11. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Én várnék. 1-2 hét ide-vagy oda, annyit csak tán tudsz várni.
2013. dec. 11. 14:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Én??? Hát nehezen :DDDD
2013. dec. 11. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem volt 15 hetesen egy kis vérzés miatt uh és aludt a picur és nem tudtuk meg a nemét, elég rossz volt de hamar el telt az a 3 hét és meg tudtuk hogy kislány a 18. héten. szerintem ne menj el ezért fizetős uh ra!
2013. dec. 11. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy megtudod, vagy nem. Az is lehet, hogy kifizeted a pénzt és hoppon maradsz, kétségek között. Nekem a 19. héten is csak félve mondták, hogy fiú és most a 30. héten mondták biztosra. Nekünk ő az első babánk, így elhiheted, mennyire szerettük volna tudni a nemét, de kicsit türelmesnek kellett lennünk. A 30. hétig kellett ìgy várnunk :-)
2013. dec. 11. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 3 fiú után reménykedek egy kislányban. :) Pénteken eszek 18 hetes,de én is csk 3-ra kaptam UH időpontot. Én is be vagyok zsongva,nem kicsit! :) Megbeszéltük a férjemmel,ha akkor nem derül ki irány a 4D. :)
2013. dec. 11. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de én mindig kiingáztam. :) Nagyon kevés esetben tévedtem. Ha gondolod próbáld ki :) Jó kis játék
2013. dec. 11. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia!Tegnap voltam 16 hetes és elmentem a dokihoz hát ha megtudja mondani kislány vagy kisfiú de sajnos nem mutatta magát hátat fordított nekünk törökülésben :))) két hét múlva kell mennem 18 hetesre szerintem várj kár hogy nem vártam én is:)
2013. dec. 11. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
12 heti ultrahang után 8 hetet kellekk várnom a következő, 20 hetesre. most legközelebb 32 hetesen lenne.
2013. dec. 12. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
azaz kellett* bocsi.
2013. dec. 12. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os válaszolóval egyetértek! Csak ezért nem mennék el UH-ra, főleg, hogy mindjárt itt a következő. Nem vagyok babonás, de az ingázás szerintem is tuti tipp! :)
2013. dec. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!