Terhes lehet úgy is, hogy a teszt negatívat mutatott?
A menstruációm kb. 2 hete múlt el, összesen 2 (kettő!!) napig tartott, és a szokásosnál kevesebbet véreztem. Ezt annyira nem vettem figyelembe, de pár nap múlva elkezdett a mellem iszonyatosan duzzadni, feszülni, fájni (érzékeny). Már a párom is észrevette. Elkezdtem rengeteget enni, kétóránként/óránként megéhezem (és például a majonézt ennék állandóan, habár nem a kedvencem). A párom szerint hangulatváltozásaim is vannak, amit én nem nagyon észleltem. DE! Mindennek ellenére vettem ma egy tesztet, ami NEGATÍV lett.
Ha negatív lett, akkor mégis mik ezek a tünetek? (Nem premenstruációs tűnetek, mivel pont a menzesz után kezdődtek.)
Ha nem terhesség, akkor lehet valami más bajom?
Hogy ne legyen félreértés: Egyetemista vagyok, 21 éves, a párommal két éve vagyunk együtt. Nem terveztünk gyereket, de a körülmények ellenére, ha megesne, még örülnénk is neki, hiszen a gyermek szerelmünk gyümölcse. :)
Minden lehetséges..azért mert valaki nem érezte hamarabb a tüneteket vagy nem tapasztalta attol még szerintem nem kéne egyértelműen kizárni a terhesség valószínűségét.
Valakinek a nem várt előtt 2nappal is pozitiv lesz de van akinek csak az elmaradt menzesz után 1 héttel. Nem vagyunk egyformák, biztosat csak az orvos tud mondani. Én 4hetes 6napos vagyok 2nappal ezelőtt 2negatívat teszteltem, de a vérvétel alapján pozitív. Én is hamar elkezdtem érezni a tüneteket, mell feszülés, émelygés.
K.A
Köszi a választ. :)
A pecsételő vérzés nem csak pecsételő volt, még most is vérzek, bár nem olyan formában, mintha menstruálnék (kevesebb, és kissé más jellegű), de görcsöltem is ma. A menzeszem 10 nap múlva kellett volna megjöjjön.
Mostmár tényleg nem tudom, mi történik a testemben.
Igazából arra is gondoltam, hogy a mestruáció után fogant,azaz 1-1,5 hete, és talán ez a beágyazódási vérzés, és ezért negatív a teszt is. Újabb tesztet is csináltam, és mintha láttam volna még egy halvány rózsaszín csíkot.
De lehet, hogy mostmár az egészet csak tényleg beképzelem, és csak a hormonok játszanak velem. Mindenesetre mindenkinek köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!