Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 6 éves fiúnak, hogy...

Egy 6 éves fiúnak, hogy lehetne el magyarázni, hogy jön kistesó hogy fog megszületni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát én elmondtam az 5 éves lányomnak: amikor apa és anya összebújik, akkor apából egy kis sejt (nem kérdezte meg, mi az) átkerül anyába, és ott összetalálkozik anya kis sejtjével, és abból lesz a baba. Amikor elég nagyra megnőtt, akkor születik meg, úgy, hogy (mivel császárral szültem, azt mondtam) bent a kórházban a doktor bácsi anya hasán vág egy kis rést (őt is császárral szültem, úgyhogy meg tudtam mutatni, hogy milyen kis vágás) és ott kiveszi a babát. De a normál szülést is elmagyaráztam neki: a baba kibújik anya lábai között.

Megértette, nem kérdezgette utána. És egyértelműen nem is sokkolta.

2013. dec. 22. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

11. vagyok

Persze csak akkor magyaráztam el, amikor rákérdezett. És hülyeséget írtam, mivel 4 év van a lányaim között, és most 5 éves.

Szóval majdnem 4 éves volt, amikor elmagyaráztam.

2013. dec. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!