Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Délután óta kicsit feszitő...

Délután óta kicsit feszitő érzés van a bal oldalamon, a petefészek környékén, előfordulhat ilyen? Még nem tapasztaltam, ma vagyok 15 hetes.

Figyelt kérdés
Mikor lefekszem nem érzem,csak ha járkálok,nem erős fájdalom,csak furcsa,mintha húzná valami.A 12 hetes uhn a bal oldalamon volt a baba,azt mondták ott is fogant.Nyugtassatok meg,hogy nincs baj?Köszönöm.
2009. nov. 23. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 14+4 hetes vagyok és feszülök mint a fene. :) Ki tudja mi feszül és mi nem, de biztos normális jelenség, mindig rákérdezek az orvosomtól, aggódós vagyok. Ma hallgattuk meg a védőnővel a baba szívét és nekem is kicsit balra van. De nem jellemző, hogy ott fájnék, sőt, inkább jobbra, vagy épp ahol a belek fezsülnek.
2009. nov. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!