Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma delben szeretkeztem a...

Ma delben szeretkeztem a parommal, es most eros szurast ereztem jobb oldalon alul a hasamban. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Haromszor fel perces eros szuras volt alul a jobb oldalamon. Nagyon eszrevehetoen szurt, es olyan hirtelen jott. Nem vedekeztunk.
2013. dec. 9. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
regota probalkoztok? hat csak remelni tudom,hogy most osszejott!!! :) es par het mulva buszken irod ki h jon a baba! :)
2013. dec. 9. 19:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Augusztustol nem vedekezunk. Ha most lesz verzes az elofordulhat meg, de remelem jan. ban mar elmarad.
2013. dec. 9. 19:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Amugy most az jutott eszembe, h. lehet a beagyazodastol is szurhatott a hasam. Mert dec.1 en es 3. an is szeretkeztunk. Pontosan akkor volt a peteeresem is.
2013. dec. 9. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is pontosan megéreztem a beágyazódást a 14. napon. De előtte 12 évig (!) szinte minden hónapban ezt lestem, minden pici "jelnél" azt hittem, ez már az. Egyszer meg nem volt rá időm, mert teljesen lefoglalta más dolog a gondolataimat. Na, ez volt 36 hete. :) Szóval lazíts, és ne a jeleket lesd, mert nem érdemes. Tényleg működik. És remélem tényleg összejön most, vagy hamarosan Nektek.
2013. dec. 9. 19:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, koszi h. irsz nekem. Ha sikerult most vegre, akkor megfogom irni mindenkeppen.
2013. dec. 9. 19:48
 16/21 anonim válasza:
ertem,amugy en is ugy olvastam tobb helyen h a egyes nok megerzik a beagyozast is! es most lefele innen,es legy boldog,es nevess sokat,ne bujd a kerdeseket! :) legy pozitiv! az sokat segit,es meglatsd osszejon ;)
2013. dec. 9. 20:07
 17/21 anonim ***** válasza:
beágyazódást és is éreztem, elég korán! :) most 22 hétnél tartok! Drukkolok hogy baba legyen :)
2013. dec. 10. 13:56
 18/21 anonim válasza:
neked mik voltak a tuneteid 17es?
2013. dec. 10. 14:02
 19/21 A kérdező kommentje:
16. an, v. is ma kellene h. megjojjon a verzes, de semmi jele eddig. Nem faj a derekam es a hatam sem mint szokott elotte. De harmadik napja minden reggel kis barna folyast latok a fehernemumon. Lehet h. tenyleg a beagyazodast ereztem akkor? Nagyon remelem osszejott vegre. Szerintetek orulhetek mar?
2013. dec. 16. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:

17 es vagyok.. Nem várt előtt msfél héttel 15 percenként pisiltem, egy gyufaszálat se tudtam volna arrébb tenni a fáradtságtól, ráadásul egész nap görcsölt a hasam alja, ami SOHA nem fordult elő velem mensi előtt sem :)

A havi előtt pár nappal megvizsgált orvos is, és igen, összejött a baba!

2013. dec. 16. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!