28 hetes terhes vagyok! Mitöl van az, hogy zsibbadó érzésem van a köldököm körül?
Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 18:21
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem hirtelen nyúlik a bőr mikor simizem a pocakom néha nekem is olyan mintha ellene zsibbadva. De ez az én véleményem! :D Nem tudom pontosan hogy az e az oka.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kezd kifelé fordulni, azért érezzük így. Nekem is olyan, mintha le lenne zsibbadva. Olyan szilvamag alakú volt, most meg már szép kerek. Még nem simult ki, de szerintem nem sok kell már neki.
26 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Köszönöm a válaszaitokat!!Kicsit megnyugtattatok,bár én is valami ilyesmire gondoltam,de jó tudni,hogy nem csak én tapasztalom ezt!!
2008. júl. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!