Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelentkezett valakinek extrém...

Jelentkezett valakinek extrém hamar, akár a nemvárt előtt a terhességi tünet?

Figyelt kérdés
Amiből már tudta,hogy terhes?Van ilyen?
2013. dec. 9. 10:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
10 napja volt meg az aktus,es ment belem is a spermabol. akkor voltam a legtermekenyebb a naptar szerint. lehetseges h ilyen hamar jojjenek a tunetek? emelyges,2 napja hulla faradtnak erzem magam,es mag delben hanytam is,gyomoregesem van,18.an kellene megjonnie,addig nem hiszem h tesztelek. masoknak is jelentkeztek ilyen hamar a jelek? mert tudom h kell ido a beagyazodasnak is,es nem is biztos h peteeresem volt akkor...nem tudom...az is lehet h bebeszelem magamnak! tapasztalatok?
2013. dec. 9. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Korábbi vagyok,

második gyerekemnél az aktus utáni 9. napon már szagérzékeny voltam, émelyegtem, másnap ebéd után ellőttem egy tesztet és erős pozitív volt.

De számomra nem is igazán volt kérdés, mert azt az érzést semmivel nem lehet összehasonlítani, csak terhesen érzek ilyet. Első gyerekkel szerintem én sem teszteltem volna még.

2013. dec. 9. 20:40
 13/17 anonim válasza:
ertem,akkor elegge nagy esely van ra h terhes maradtam! :)
2013. dec. 9. 20:42
 14/17 piroska és a farkas ***** válasza:
nekem 40 naposak a ciklusaim, és őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem, de azt tudom, hogy az aktulis megjövetel előtt 2 héttel már éreztem, hogy vmi van, mert tele voltam tünetekkel.
2013. dec. 9. 22:19
 15/17 anonim válasza:
mik voltak a tuneteid?
2013. dec. 9. 22:47
 16/17 piroska és a farkas ***** válasza:
hasonlóak voltak mint az un. premenstruációs tüneteim, csak sokkal intenzívebben. Pl nem csak feszültek a melleim, hanem konkrétan fájt, ahogy a pólót felvettem. nem csak kicsit bágyadt voltam, hanem sokszor elaludtam napközben. Folyamatosan kivert a víz, ja, és rettenetesen, de rettenetesen fel voltam fújódva mindentől, és jópárszor elsírtam magam :)
2013. dec. 10. 06:42
 17/17 anonim válasza:
ertem :) hat nallam puffadas nincs,dde erzekeny vagyok
2013. dec. 10. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!