Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 6. hétben vagyok! Miért van...

A 6. hétben vagyok! Miért van az hogy barnás folyás jön belőlem?

Figyelt kérdés

Ez probléma? Nagyon aggódom!

Válaszoljatok légyszi!

2008. júl. 12. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Több oka lehet,lehet most lenne meg eredetileg a mensid,és ezért jelez a szervezeted.

Lehet hogy kell egy kis hormonpótlás,ezért mivel nem tudhatod,érdemes dokihoz menni,hogy fel tudjon írni gyszert.Nekem is így kezdődött,kaptam hormonpótlást,és most 39 hetesek vagyunk,és minden oké.Ne ijedj meg csak járj utána,az a biztos.

Ha meg valóban csak eredeti mensit jelez,akkor pláne nincs ok aggodalomra, de ugye ezt nem tudhatjuk így.Nem lesz baj, ne félj.

2008. júl. 12. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és a legfontosabb,hogy ne idegeskedj,azzal ártasz a legtöbbet!
2008. júl. 12. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm most egy kicsit megnyugtattál! :)

Az első baba lesz és már 8 éve várjuk, aggódom!

2008. júl. 12. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is éppen ilyen helyzetben vagyok. Én elmentem a nőgyógyászhoz és Utrogestant írt fel nekem. Ez egy terhességmegtartó gyógyszer, hormonpótló. Hallottam még arról is, hogy ilyenkor Rutascorbint javasolnak, ezt recept nélkül megveheted, de én először mindenképp orvoshoz mennék. Pihengess és ne idegeskedj! Nincsen miért.
2008. júl. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!