Mostanában mindig úgy érzem, mintha folyna ki valami belőlem, de persze nincsen "csak"kis folyás, más is van igy?
Nekem is néha megzúdul ott lent, én is rohanok olyankor wc-re, (volt már egy vetélésem, akkor azt hittem, hogy csak folyásom van, közben vér volt...), de csak folyás, semmi különös.
A félelem is dolgozik az agyban, de ezek a zuhatagok természetesek. :)
10 hetes km
Szia!
Én is meg voltam egy kicsit ijedve az elején, de aztán rájöttem, hogy ez teljesen normális, mármint, hogy sokkal bővebb folyásom van, mint a terhesség előtt. (Valahol a neten is olvastam róla, hogy terhesség alatt megnő a folyás mennyisége.) Ehhez most hozzá kell szokni... Szerintem, ha aggaszt, mondd el a dokidnak vagy a védőnőnek, lehet, hogy szakmailag jobban meg tudnak nyugtatni, hogy semmi baj nem lesz! :) Csak optimistán! ;))
28 hetes kismama
Én is pont igy vagyok vele,nekem is volt kis vérzésem az elején,én most19hetes vagyok és idáig nem múlt el a parám,szerintem már igy maradok..pici pánik,azonnal wc.aztán kiröhögöm magam...úgyhogy sztem semmit nem tudsz tenni..relax,pozitív gondolatok..stb.,de 14hét után kicsit nyugisabb a dolog.Talán.
Nyugi.Ez a legkevesebb:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!