Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért éjjel keményedik a...

Miért éjjel keményedik a pocakom mikor nyugalomban vagyok? 26 km.

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szokott én 25 hetes vagyok szerintem a méh állapota vagy a baba nekifekszik a hasfalnak ! tapasztalat :-)
2009. nov. 23. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba aktív belülről rugdos, nekifeszül a hasadnak az okozhat keményedést. Neked nem kell hozzá aktívnak lenni. 32 hetes kismami
2009. nov. 23. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

en 24 hetes vagyok es foleg ejjel kemenyedek en is. ma ejjel 4x, de fel is ebredek ra, mert egy kicsit kellemetlen. foleg ha haton fekszek, de nem csak.

napkozben is feszit, de az mas erzes, vagy csak nem veszem eszre.

sajnos nalam a 20. hetben kezdodott.

boldog babavarast!

2009. nov. 23. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha haton fekszel, akkor szinte teljesen normalis es elkerulhetetlen dolog a kemenyedes. Nem tudom, hogy pontosan miert, de en is eszre vettem, hogy haton fekve sorozatosan kemenyedek. Utana a baratnom mondta, hogy a korhazban a mehszaj nyilas, vagy kemenyedes miatt bent levo kismamaknak szigoruan tiltjak epp emiatt a haton alvast.

Egyebkent amikor a babam aktivabban mozog, akkor emiatt is bekemenyedek, marpedig ha lefekszem, akkor mindig aktivabb (gondolom mozgas kozben ringatom es jol elvan).

2009. nov. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!