9 hetesen előfordulnak még mensis görcsök?
Figyelt kérdés
Nagyon enyhék, tényleg, csak zavarnak, mert nem emlékszem, hogy az első kettő terhességemnél éreztem volna egyáltalán ilyet. Ráadásul 6 hetesen volt egy kis barnázásom, minimális, amire Duphastont és Rutascorbint kaptam Magne B6-tal együttm ezért minden miatt aggódok, ami nem volt az első két babánál (vagy nem emlékszem rá). Hányingerem is volt egy darabig, mostanára szinte elmúlt teljesen. Ez nem baj?2009. nov. 23. 13:15
1/8 anonim válasza:
Nekem a 10. hétig volt mindjárt megjön érzésem, most a 14. héten egyszer-egyszer érzem.
2/8 anonim válasza:
Szia, semmi baj, én is szedtem a magne b6-ot, nekem az segített, de kettesével szedtem.
3/8 anonim válasza:
Szia!Én két hete szültem,csak itt nosztalgiázom ezen az oldalon.Ezek az enyhe görcsök normálisak,én végig éreztem a terhesség alatt,bizonyos időközönként.Azért pihenj többet,az jót tesz.Jó egészséget nektek.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kissé megnyugtató. Olyan ideges vagyok, mindig szaladok a wc-re megnézni, tiszta e minden. Persze az, de mégis rettegek. Ez a korábbi pecsételés mindenre rányomta a bélyegét. Félek, hogy valami baj lesz, pedig tudom, hogy a pozitív hozzáállás jó a babusnak is. És ráadásul harmadik gyereknél ilyen betojinak lenni!!! A férjem megkért, szíveskedjek naplót vezetni, mert az előző két terhesség sem volt számomra leányálom, csak már nem emlékszem rá. De mindegy is, akkor is félek.
2009. nov. 23. 13:23
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem 16 hétig volt. Ez csak izom és szalag nyúlás. Szedhetsz magnéziumot ilyenkor ezt szokták javasolni napi 2-3 szem maximum. Ha mész dokihoz említsd meg neki a görcsöket. Biztos mondani fogja
6/8 anonim válasza:
Nekem a 9. héten kezdődött igazán ez az érzés, és a 11.-ig tartott, azóta is néha-néha előjön pár percre.
Szedd, amiket felírtak, nem lesz gond, nyugi! Kell annak a manónak a hely. :)
13 hetes km
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is pont ez a kérdésem. Jó hogy felvilágosítottak, hogy nyúlnak a szalagok, mert ilyesztő. Mindig az jut eszembe mikor fogok elvetélni, biztosan túlreagálom.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Tényleg nem vetélés hanem a méhedben már egy olyan súly van ami nem megszokott és tágulni kell az izmoknak is meg mindennek. Ahogy nyúlnak a szallagok az az ami fáj de fog is még egy darabig. :) Nekem 16 héten még biztos volt. Boldog várakozást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!