Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesen milyen...

16 hetes terhesen milyen vitaminokat szedtek orvosi javaslatra pluszban a terhesvitamin mellé?

Figyelt kérdés

Én Femibiont szedek,mert az orvosom nagyon ajánlotta. Ma voltam ismét nála,és megkérdezte,mit szedek még mellé. Mondtam,hogy időnként korall kálciumot. Erre azt kérdezte,hogy más vitamint? Mondtam hogy amit mond,szedni fogom. Azt mondta nem kell,csak ajánlott pl. Gravida hetente 1-2-szer. Én ezt nem értem. Ti is több terhesvitamint szedtek???

( Az eredményeim teljesen jók,minden rendben.)

2009. nov. 23. 12:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden nap: Elevit + C-vitamin (a vírusok miatt) + kalcium (kb. 16-18 hetes kortól a csontozat miatt)+ magnézium (keményedés ellen).
2009. nov. 25. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok. Napi 1 Femibion400-at, és 3x1 Magnézium citricitet(mivel keményedtem) szedek az orvos utasítására, önszorgalomból napi 1 C vitamint, 500 mg-at.
2009. nov. 25. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
A 16:45-ös vagyok. Én a Femibiont végig fogom szedni, de csak 2-3 naponta veszek be egyet. Azért az ára sem utolsó, havi 6500Ft...
2009. nov. 26. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!