Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesen milyen...

16 hetes terhesen milyen vitaminokat szedtek orvosi javaslatra pluszban a terhesvitamin mellé?

Figyelt kérdés

Én Femibiont szedek,mert az orvosom nagyon ajánlotta. Ma voltam ismét nála,és megkérdezte,mit szedek még mellé. Mondtam,hogy időnként korall kálciumot. Erre azt kérdezte,hogy más vitamint? Mondtam hogy amit mond,szedni fogom. Azt mondta nem kell,csak ajánlott pl. Gravida hetente 1-2-szer. Én ezt nem értem. Ti is több terhesvitamint szedtek???

( Az eredményeim teljesen jók,minden rendben.)

2009. nov. 23. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szedtem semmit (a nőgyógyász tudtával és javaslatára!), igaz nyáron voltam terhes. Szerinte ha jók az eredmények és a baba megfelelően fejlődik, az anyuka kiegyensúlyozottan táplálkozik, nem kell pluszban szintetikus vitamint szedni.
2009. nov. 23. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az Elevitet 2-3 naponta szedem csak, de minden nap beveszek 500 mg c-vitamint (az orvos ezt kifejezetten javasolta ebben az influenzás időszakban), halolajat, jódot (az nincs az Elevitben)mást nem. Most 32 hetes vagyok, de ezeket már a 12 héttől szedem kb.
2009. nov. 23. 13:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia én elevitet szedek heti 3*, C-vitamint napi 1000 mg-ot, és napi 3 MagneB6-ot .18 hetes
2009. nov. 25. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Centrum Maternát szedtem naponta 1 x és Magne B6 - ot naponta 2x, mert elég gyakran keményedett a pocakom. Januárban lettem várandós, tavasztól sok gyümölcsöt (mindig az épp aktuálisat) ettem, de mellette még szedtem a terhesvitamint. A babám 2500 g - os lett.

Azért arra oda kell figyelni, nehogy valamelyik vitamint túladagold.

2009. nov. 25. 14:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam,hogy szedhetnék magnéziumot,kálciumot,c-vitamint a Femibion mellé,de még egy terhesvitamint túlzásnak érzek. Hallottatok már olyat,hogy valaki kétféle terhesvitamint szed???
2009. nov. 25. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem furcsa lenne ha terhes vitamin mellé terhesvitamint kéne szedni!

Én 16 hetes koromig szedtem a femibiont, azóta csak vasat és magne b6-ot szedek, meg most c-vitamint. Ezt a dokim tanácsára teszem így!

Szerintem ne szedj duplán! Még a terhesvitaminora is azt mondják, hogy ne mindennap egyél elég ha csak 3-4 naponta egyet!

2009. nov. 25. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Én elevitet szedtem napi 1et meg vas+c pezsgőtablettát
2009. nov. 25. 15:23
 8/13 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok szintén. Femibiont szedek, mellé 500 mg C vitamint és még magne B6-ot 3x.
2009. nov. 25. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak Femibiont szedek, semmi mást. Most télen azért beveszek majd néha 1-1 C-vitamint is.:)
2009. nov. 25. 16:45
 10/13 A kérdező kommentje:
A Femibiont végig minden nap szedni fogjátok? Ha nincs semmi panaszom,akkor is ajánlott a MagneB6? A c-vitamint én inkább természetesen viszem be,sok kivit,szőlőt,banánt,pritamin paprikát,salátát eszem.
2009. nov. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!