16 hetes terhesen milyen vitaminokat szedtek orvosi javaslatra pluszban a terhesvitamin mellé?
Én Femibiont szedek,mert az orvosom nagyon ajánlotta. Ma voltam ismét nála,és megkérdezte,mit szedek még mellé. Mondtam,hogy időnként korall kálciumot. Erre azt kérdezte,hogy más vitamint? Mondtam hogy amit mond,szedni fogom. Azt mondta nem kell,csak ajánlott pl. Gravida hetente 1-2-szer. Én ezt nem értem. Ti is több terhesvitamint szedtek???
( Az eredményeim teljesen jók,minden rendben.)
Szia!
Én Centrum Maternát szedtem naponta 1 x és Magne B6 - ot naponta 2x, mert elég gyakran keményedett a pocakom. Januárban lettem várandós, tavasztól sok gyümölcsöt (mindig az épp aktuálisat) ettem, de mellette még szedtem a terhesvitamint. A babám 2500 g - os lett.
Azért arra oda kell figyelni, nehogy valamelyik vitamint túladagold.
Szia! Nekem furcsa lenne ha terhes vitamin mellé terhesvitamint kéne szedni!
Én 16 hetes koromig szedtem a femibiont, azóta csak vasat és magne b6-ot szedek, meg most c-vitamint. Ezt a dokim tanácsára teszem így!
Szerintem ne szedj duplán! Még a terhesvitaminora is azt mondják, hogy ne mindennap egyél elég ha csak 3-4 naponta egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!