Fájó, leszakadó derék, lábba kisugárzó mensiszerű fájdalom. Kemény, tompán fájó pocak. Ez mi lehet? 37 hkm
jósló fájás
meleg vízben elmúlik? (amikor melegre erősödik,az a igazi fájás)
Nálam is így kezdődött a szülés. A meleg vizes zuhany alatt sem múlt el, mikor felöltöztem, elfolyt a magzatvíz, rögtön 3-4 perces fájásaim lettek.
A csomagod legyen startra kész, te is. Tusolj le, borotválkozz, mert lehet, hogy hamarosan buliztok! :)
Nem neztem meg, hogy meleg vizre elmulik e... A kovetkezo ilyennel lezuhanyzok.
Majdnem olyan erossegu, mint mikor vajudtam az elsovel. Az az igazi megilyesztős!
Egyebkent meg mire kellene figyelnem, hogy biztos idoben elinduljunk? 65 km-re van a korhazunk...
Az mi lehet, osszefughet ezekkel a fajasokkal, hogy olyan mintha "buborekok jonnek ki" a huvelyembol? ( bocsi de mashogy nem tudom leirni.
Koszonom a segitsegeteket!!!
Semmi sem tortent... Fajogat ugyanugy. Elmulik, zuhanyzas nelkul... :)
Ma voltam dokinal, hasam lejjebb van, azt nem mondta hogy zarva vagyok e vagy nem, de szerintem igen.
Jovohet hetfon fekszek be es kedden megcsaszaroz!!! Mar nagyon varooom!!!
Koszonom a segitsegeket! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!