Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fájó, leszakadó derék, lábba...

Fájó, leszakadó derék, lábba kisugárzó mensiszerű fájdalom. Kemény, tompán fájó pocak. Ez mi lehet? 37 hkm

Figyelt kérdés
Ha állok, mintha súly lenne kötözve a derekamra es ossze akarnek esni.
2013. dec. 7. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:

jósló fájás

meleg vízben elmúlik? (amikor melegre erősödik,az a igazi fájás)

2013. dec. 7. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam így indult a szülés, lezuhanyoztam jó meleg vízben és máris 3 perces fájásaim lettek, másfél óra múlva megszületett a második kisfiam.:)
2013. dec. 7. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez már akár a szülés jele is lehet! :)
2013. dec. 7. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálam is így kezdődött a szülés. A meleg vizes zuhany alatt sem múlt el, mikor felöltöztem, elfolyt a magzatvíz, rögtön 3-4 perces fájásaim lettek.

A csomagod legyen startra kész, te is. Tusolj le, borotválkozz, mert lehet, hogy hamarosan buliztok! :)

2013. dec. 7. 15:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem neztem meg, hogy meleg vizre elmulik e... A kovetkezo ilyennel lezuhanyzok.

Majdnem olyan erossegu, mint mikor vajudtam az elsovel. Az az igazi megilyesztős!

Egyebkent meg mire kellene figyelnem, hogy biztos idoben elinduljunk? 65 km-re van a korhazunk...

Az mi lehet, osszefughet ezekkel a fajasokkal, hogy olyan mintha "buborekok jonnek ki" a huvelyembol? ( bocsi de mashogy nem tudom leirni.

Koszonom a segitsegeteket!!!

2013. dec. 7. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi újság veled kérdező? :)
2013. dec. 9. 19:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Semmi sem tortent... Fajogat ugyanugy. Elmulik, zuhanyzas nelkul... :)

Ma voltam dokinal, hasam lejjebb van, azt nem mondta hogy zarva vagyok e vagy nem, de szerintem igen.

Jovohet hetfon fekszek be es kedden megcsaszaroz!!! Mar nagyon varooom!!!

Koszonom a segitsegeket! ;)

2013. dec. 9. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó babázást neked! :)
2013. dec. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!