Medence, derék és láb fájdalom 32 hetesen normális?
Figyelt kérdés
Azt hiszem egy hete szenvedek azzal, hogy ha ülök, akkor olyan nehezen állok fel, mintha nem is mozogna semmim. A csípőm, a medencém és derekam pokolian fáj, még éjszaka is, mintha a csontjaim válnának széjjel, a lábaim meg több mázsát nyomnak, annyira nehezek és azok is fájnak.
Ez vajon normális?
2012. ápr. 10. 21:13
1/5 anonim válasza:
én 31 hetes vagyok ugyanezt érzem.Néha a hüvelyembe is belenyilal,és ez a combtövemhez is át szokott sugározni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, és akkor meg kell állni, mert annyira kellemetlen!
Akkor nem vagyok egyedül, így valszeg normális. :(
2012. ápr. 10. 21:43
3/5 anonim válasza:
Nekem is akkor kezdődött, 30. hét körül, most 36 hetes vagyok, és egyre erősebb.
4/5 Szily Luca válasza:
Sajnos velem is hasonló van nekem inkáb csak a jobb oldalamon jelentkezik, de borzasztóan fáj. én 31hetes vagyok egész nap csak fekszem és filmezek, de ugyis ugyan olyan rosz.
5/5 A kérdező kommentje:
Most már a lábam is bedagadt, alig mozog, éjszaka sírok, annyira fáj. :((((
Szülni szeretnék. :(
2012. ápr. 16. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!