Mennyibe kerül magánorvosként dr. Bánhidy Ferencnél egy szülés?
szióka!
Nem tudom,hogy aktuális-e még a válaszom!Én a doktor úrnál szültem 1,5 éve,és most is ott fogok.Mivel komplikációmentes volt(szerencsére)a szülésem,a dokinak szinte semmi dolga nem volt,így mi 50000ft-ot adtunk neki.ráadásul nem vagyunk hú de gazdagok.+ a magánrendelőjében hagytam közel 80000ft-ot.De amúgy azt hallottam,hogy 70000ft a sima szülés és 120000 a császár.De én semmiféle negatívumot nem látok rajta azért mert "csak"ennyit adtam,azóta is "jóban"vagyunk!Szülésznőt nem fogadtam,mert korábban jött a baba,és nem foglalkoztam még vele,de szerencsém volt mert egy nagyon profi (Zsoldosné Eta)szülésznőt kaptam.Akinek (a végén megtudtam)20-25000 a tarifája!?i 15000 adtunk neki+egy bon-bont!De úgy hallottam,hogy átszervezések voltak a szülészeten,így kérdezd meg a dokit,hogy kit ajánl!
Hát igen, nekem már ciki lenne visszalépnem, de szülésznőt nem fogok választani, megmondom neki, hogy nem fér bele a keretbe...a következő babánál meg már majd okosabbak leszünk! :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!