Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 15:41
1/4 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Nekem idén február végén volt missed-ab-om, és május közepén terhes lettem újra. Jelenleg a 31.-dik héten vagyok, teljesen probléma mentes a terhességem. Semmilyen magzatmegtartót gyógyszert nem kaptam. Nekem jól alakult, szerencsére. :)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem azt mondta a dokim, hogy a 2. rendes menstruáció után nyugodtan lehet próbálkozni, mert addigra készen áll a szervezet egy újabb terhességre.
3/4 anonim válasza:
2011.októberében volt missed ab-om és 2012. január 6-án már pozit teszteltem. 42. héten született a kisfiam. Minden rendben volt.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódok, hogy ha esetleg előbb jönne a baba.
2013. dec. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!