Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen az nem gond, hogy...

31 hetesen az nem gond, hogy sokszor bekeményedik a hasam? Azután szokott inkább miután megmoccan! De akkor nagyon!

Figyelt kérdés
Van,hogy annyira megfájdul,hogy nem tudok megmozdulni! Mitől van ez?
2008. júl. 12. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 31 hetes vagyok (3. babával), és nekem is nagyon erősen be tud keményedni. Ez szerintem teljesen normális, így készül a méh a szülésre. Ez -akármilyen kellemetlen, már szinte fájdalmas is tud lenni- a valódi szülési fájdalmakhoz képest igen enyhe. De ha aggaszt, mindenképpen szólj róla az orvosodnak. És ha eddig nem szedtél volna magnéziumot, akkor azt mindenképp szedjél, mert az lazítja az izmokat, és most még legalább egy hónapig nem kéne szülni!

Ne aggódj, és KITARTÁS! További szép babavárást!

2008. júl. 12. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 3X1 magnézium pezsgőtabit iszom és beválik.Egyáltalán nrm keményedik a hasam.35 hetes kismama
2008. júl. 12. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
a magnézium szedését a 36. hét után abba kell hagyni!
2008. júl. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!