Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?
Figyelt kérdés
Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.
Várom a segítségeteket.
2013. dec. 5. 15:50
11/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező, keress másik orvost! Kötelessége lenne a tájékoztatás. (Remélem nem magánorvos, és nem fizettél neki.)
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem magánorvos. Sajnos az általános tapasztalatom azonban ez a szegedi, általam ismert orvosokkal kapcsolatban. Lehet, hogy értenek nagyon ahhoz, amit csinálnak és lehet, hogy biztonságban is vagyok a kezük közt, de a páciens tájékoztatása, sőt a beszélés/ ránézés az emberre egy nyűg számukra és el is kerülik nagy ívben.
2013. dec. 6. 06:41
13/13 anonim válasza:
Hidd el ha fizetsz beszélnek...sőt visszahív telón is ha épp nem vette fel...tapasztalat.Sajnos én azt vettem észre hogy csak akkor kapsz igazán egyértelmű és megfelelő tájékoztatást és bánásmódot ha fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!