Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a hasam az baj?

Fáj a hasam az baj?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, és sokat görcsöl a hasam olyan mintha megakarna jönni, nem folyamatos fájdalom csak néha jön elő. Az baj? Dokinál még nem voltam de mindenképp minél elöbb elmegyek csak addig valaki esetleg meg tudna nyugtatni hogy ez baj vagy nem?

2013. dec. 4. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt mindkét terhességem elején, ez normális ilyenkor. Változik a méhed, nyúlnak a szalagok, ezeket érzed.
2013. dec. 4. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Szedj magnéziumot! Én napi 3x1 magnerotot szedek. Nem egy olcsó dolog de nekem használ görcsökre.

25+6 hkm

2013. dec. 4. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
De akkor nincs baj ugye???
2013. dec. 4. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs baj!
2013. dec. 4. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs baj. Nekem még most is fáj. Tegnap pl a férjemnek kellett segíteni felülni mert nem tudtam oldalra fordulni. Szerintem valamimet nyomtak a babák. Ahogy felültem elmúlt. 2-es voltam
2013. dec. 4. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magnéziumhiányod van. Napi 500 mg a szükséges ilyenkor, amit nem nagyon érdemes emelni, mert hasmenésed lesz tőle. Ez az 500 mg egyik tablettából egy szem, a másikból 10 - érdemes megnézni a dobozt! A tabletta mellett nagyon jó a pezsgőtabletta is - én DM-est használok, tökéletesen működik! A pezsgőtabletta előnye, hogy a szádban a nyálkahártyán elkezd felszívódni és sokkal hamarabb hat.
2013. dec. 5. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!