Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem nő a hasam?

Miért nem nő a hasam?

Figyelt kérdés
A 12 héten elkezdett alul kikerekedni. A 15. hétig szépen nőtt. Most a 20. hétben vagyok, és semmit nem nőtt a hasam az utóbbi 5 hétben. Ez mitől van vajon? Mikor kezd el nőni (megint)?

2013. dec. 1. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nőtt, csak a cicid is, és ezért nem látod nagyobbnak :) gratulálok a picihez!
2013. dec. 1. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszi! :)

A cicim se nőtt :( Bár lehet, hogy az is nőtt, csak azt meg azért nem vettem észre, mert a hasam is nőtt... :D

2013. dec. 1. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt nőt az elején egy kicsit, aztán utána csak a 30. héten indult be megint. Végül nem volt túl nagy hasam , a 35. héten látták csak mások is, hogy terhes vagyok nem kövér. Nagyon féltünk, nehogy kissúlyú legyen a babánk vagy valami baja legyen. Hát végül időre szültem egy 4000g-os gyermeket. :D Mai napig nem érti senki sem, hogy a semmi kis hasamban hol fért el a gyerek. De elfért, éreztem szülésnél, hogy ő jött ki. :d
2013. dec. 1. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 köszi, megnyugtattál!

Őszintén megvallva nem bánnám, ha nem lenne túl nagy hasam. Aztán amig jók a baba "paraméterei" addig minek parázzak? :)

2013. dec. 1. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Első baba? Én nagyon vékony voltam és az első terhességen a 18-20. hétig egyáltalán nem is látszott. Aztán a 30. hét környékén meglódult és kimondottan nagy pocakom lett.
2013. dec. 1. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Első, igen. Jól van akkor, ezek szerintnem vagyok lemaradva semmiről! :)

Köszi a választ!

2013. dec. 1. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy lemaradva, legyenek rendben a babád méretei és ennyi. :D (orvos szerint, nem a netes bóvli méretek szerint!) Még simán lehet hatalmas pocakod, de annak megvannak a hátrányai is, valami arany közép út méretet kívánok neked! Nekem nem volt nagy hasam, nem is igen adták át a helyet a járműveken, de cserébe nem lett terhes csíkom sem.
2013. dec. 2. 09:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Jó, hogy mondod az internetes oldalakat!!

Hát ahogy körülnézek itt Gyk-n mindenki ahhoz hasonlítgatja az uh-s méreteit, aztán jönnek ide szegények kétségbeesetten, hogy túl nagy / túl kicsi a babám! Hát én megfogadtam, hogy a közelébe sem megyek! Ha a doki azt mondja jó, akkor jó!

És köszi a biztató választ! :)

2013. dec. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!