Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjjel arra ébredtem, hogy a...

Éjjel arra ébredtem, hogy a köldökömtől jobbra fáj a hasam. Ilyen még nem volt. Ez normális?

Figyelt kérdés
Ki mentem pisilni,de felàllni is alig tudtam.27hetes vagyok,eddig semmi problémàm nem volt.igy fekve most jó,de azért bele bele nyilalgat ha fordulok.az utóbbi pàr nap elég kemény volt költözés miatt,lehet egy kicsit sok volt?(persze nem emeltem)kérlek nyugtassatok meg,mert még nagyon nincs itt az ideje,h kibújjon.
2013. nov. 29. 06:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A méhed ilyen "hullámokban" tágul, én legalábbis ezt tapasztalom: egy hasfájós nap/éjszaka, aztán napokig semmi.

Szerintem nem kell aggódnod, ha más tünet (vérzés) nem kíséri.

Pihenj amennyit csak tudsz!

2013. nov. 29. 06:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval.

Annyival egészíteném ki, hogy a haskeményedés nem jó, kinyílhat tőle a méhszáj, ezért mindenképp feküdj egy pár napot!

Ha pedig nem múlik, akkor menj el a dokidhoz!

2013. nov. 29. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!