Mikor kezdhetem el a nemi életet ha 2 hete szültem? A 6 hetes kontrolt meg kell várnom? Volt egy 2cm gát metszésem is
Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 20:58
1/7 anonim 

válasza:

Legalább azt várd meg amíg nem vérzel már.
2/7 anonim 

válasza:

Szia!
Én mindig megvártam a 6hetet!
3/7 anonim 

válasza:

Szia. Meg kell várni a 6 hetes kontrollt. De szerintem ezt neked is elmondták.
4/7 anonim 

válasza:

Mindenképp várd meg a 6 hetet. Ugyanis nem véleltlen mondják.
5/7 anonim 

válasza:

Na most kapok a fejemre.Szerintem te érzed.Én nagyon kívántam a párom és mi bizony a 4. héten összebújhtunk,akkor már csak barnáztam és nagyon óvatosak voltunk,meg persze védekeztünk is (nehogy bacit vigyen be az éppen gyógyuló hüvelybe,méhbe...)Vigyázzatok,de te érzed!
6/7 anonim 

válasza:

Még várjál vele,2 hete szültél,az még nem volt olyan régen.
Ha megvárnád a kontrolt,az lenne a legjobb.
7/7 anonim 

válasza:

mi az elsönél megvártuk a 6 hetet ,de amásodiknál már a 4-5héten együtt voltunk ha nem fáj,nem vérzel akkor lehet,ovatosan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!