Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 8. -ik honapban mije fejlödi...

A 8. -ik honapban mije fejlödik még a babának? Mért rossz, ha 8. -ik honapban születik a baba? és mennyi az esélyük, h egészséges babák legyenek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Tüdö ilyenkor érik meg teljesen.

Azárt jobb 7 hónapban születni mert akkor még nem kezdődött el a tüdő érés és steroiddal lehet befolyásolni. De ha már elkezdődött nem lehet tenni semmit.

2009. nov. 22. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
A férjem 7 hónapra született, asztmás, én 8 hónapra és teljesen egészséges vagyok. Szerintem jobb 8 hónapra születni, akkor az már nem is számít koraszülésnek (36.héttől).
2009. nov. 22. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak,annyitüzennék,h a 36 héttöl,már beléptél a 9.-ik honapba.
2009. nov. 22. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Az asthma nem a tüdö fejlődési rendellenessége!!!
2009. nov. 22. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
a tudo akkor fejlodik azert jobb valoban 7 honapra mert ekkor meg inkubatorba tesznek es igy van ideje fejlodni!
2009. nov. 22. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ha beléptél a 9. hónapba a 36. héttől, akkor az betöltött 8 hónap, tehát egyről beszélünk. Egyébként én is inkubátorban voltam születésem után, de teljesen egészséges vagyok. Azóta meg fejlődött az orvostudomány, tehát abszolút van esély arra, hogy egészséges legyen a baba.
2009. nov. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!