Veszélyeztetett 9 hetes terhes vagyok. "Máshogy" élhetek szexuális életet, vagy kifejezetten az orgazmus miatt nem lehet ilyenkor?
azt mondják az orgazmus miatti méhösszehúzódások miatt is kerülendő mindenféle ilyesmi dolog :(
én is 9 hetes vagyok, és nekem is meg lett "tiltva" . pfff
Én úgy tudom az orgazmus kifejezetten jót tesz a babának (is)! De a dokit nem kérdezted?? Érdemes lenne...
Sok sikert és boldog babavárást! :-)
Én a 24. héten lettem veszélyeztetett, nekem minden meg lett tiltva; se szexuális élet, se orgazmus ill. izgalmi állapot! Nálam erre azért volt szükség , hogy ne legyenek méhösszehúzódásaim és keményedések (pedig külön gyógyszereket is kaptam).
Ha valaki teljesen jól van és rendben, problémamentesen zajlik a terhessége, akkor lehet orgazmus, és igen, az tényleg jó a babának, de veszélyeztetett terhességnél ez nem biztos, hogy jó ötlet.
Te mi miatt lettél veszélyeztetett? Inkább kérdezd az orvosod, hogy mit lehet és mit nem, az a biztos, amit ő mond!
3. válaszoló vagyok
Ha volt már kis vérzésed, gyógyszert szedsz és ágynyugalmat tanácsolt a dokid, akkor szerintem ne kockáztass, bár nem vagyok orvos.
Ne szégyenlősködj, nyugodtan kérdezd meg! Hidd el, lesznek (lehetnek) még ennél "cikisebb" kérdéseid is, mire a 9. hónapba érsz! (Tapasztalatból mondom) :)
Vigyázz magadra és boldog babavárást!
Szerintem ne kockaztass.En nagyon szexfuggo vagyok es meg is valamit valamiert...:o)Minket is eltiltott a doki mert szex utan barnaztam a 7. heten.Miutan betoltottem a 12.hetet probalkoztunk de csak epp csak,de nagyon feltunk es ugy meg nem az igazi...mind a kettonknek a baba jart a fejebe.
A szeretgetesnek es a gyonyornek vannak mas modjai is,max ilyenkor kicsit
...bocsi valaki elkuldte veletlenul es nem fejeztem be
Szoval max ilyenkor kicsit onfeleldozobbnak kell lenned...es ha tenyleg kemenykedsz sztb akkor tenyleg nem jo az orgazmus.
Gratulalok a babahoz!
18 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!