Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett 9 hetes...

Veszélyeztetett 9 hetes terhes vagyok. "Máshogy" élhetek szexuális életet, vagy kifejezetten az orgazmus miatt nem lehet ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

azt mondják az orgazmus miatti méhösszehúzódások miatt is kerülendő mindenféle ilyesmi dolog :(

én is 9 hetes vagyok, és nekem is meg lett "tiltva" . pfff

2008. júl. 11. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

Én úgy tudom az orgazmus kifejezetten jót tesz a babának (is)! De a dokit nem kérdezted?? Érdemes lenne...

Sok sikert és boldog babavárást! :-)

2008. júl. 11. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Én a 24. héten lettem veszélyeztetett, nekem minden meg lett tiltva; se szexuális élet, se orgazmus ill. izgalmi állapot! Nálam erre azért volt szükség , hogy ne legyenek méhösszehúzódásaim és keményedések (pedig külön gyógyszereket is kaptam).

Ha valaki teljesen jól van és rendben, problémamentesen zajlik a terhessége, akkor lehet orgazmus, és igen, az tényleg jó a babának, de veszélyeztetett terhességnél ez nem biztos, hogy jó ötlet.

Te mi miatt lettél veszélyeztetett? Inkább kérdezd az orvosod, hogy mit lehet és mit nem, az a biztos, amit ő mond!

2008. júl. 11. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Volt egy kis vérzésem a 6. héten. Kaptam gyógyszert és "ágynyugalmat". Még nem kerültem vele olyan négyszemközt, hogy megkérdezzem. Kissé szégyenlős vagyok. :)
2008. júl. 11. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. Azt gondolom, hogy bátran kérdezz. Azért tett fogadalmat orvosod, hogy segítsen. A házasélettel várj még 12 hetes korodig. Akkorra a beágyazódás, lepény, hormonszint elég biztos lesz. Persze, ha addig nem lesz panaszod és kérd ki orvosod véleményét.
2008. júl. 11. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok

Ha volt már kis vérzésed, gyógyszert szedsz és ágynyugalmat tanácsolt a dokid, akkor szerintem ne kockáztass, bár nem vagyok orvos.

Ne szégyenlősködj, nyugodtan kérdezd meg! Hidd el, lesznek (lehetnek) még ennél "cikisebb" kérdéseid is, mire a 9. hónapba érsz! (Tapasztalatból mondom) :)

Vigyázz magadra és boldog babavárást!

2008. júl. 11. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kockaztass.En nagyon szexfuggo vagyok es meg is valamit valamiert...:o)Minket is eltiltott a doki mert szex utan barnaztam a 7. heten.Miutan betoltottem a 12.hetet probalkoztunk de csak epp csak,de nagyon feltunk es ugy meg nem az igazi...mind a kettonknek a baba jart a fejebe.

A szeretgetesnek es a gyonyornek vannak mas modjai is,max ilyenkor kicsit

2008. júl. 11. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:

...bocsi valaki elkuldte veletlenul es nem fejeztem be

Szoval max ilyenkor kicsit onfeleldozobbnak kell lenned...es ha tenyleg kemenykedsz sztb akkor tenyleg nem jo az orgazmus.

Gratulalok a babahoz!

18 hetes pocakos

2008. júl. 11. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia én is veszélyeztetett terhes vagyok az elejétől kezdve mert volt vetélésem!ilyenkor az orgazmus miatt nem ajánlják a szexuális életet mert méhösszehúzódást eredményez! sz.tem kilehet birni a kisbabámért mindent aza kis hancur nem ér annyit hogy utánna baj legyen! boldog babavárást üdv:23 hetes kismami
2008. júl. 12. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!