Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor minkor kell menni...

Most akkor minkor kell menni dokihoz?

Figyelt kérdés
valaki azt írja itt,hogy 5 hetesen már volt dokinál,valaki meg azt javasolja,hogy ráérek 8 hetesen is menni! sokan azt is mondják,hogy várjam meg,hogy a következő mensi is maradjon ki és utána!
2008. júl. 11. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ezen a héten voltam dokinál, betöltött 5. hetesen. Most még csak a petezsákot látta, és azt, hogy jó helyen ágyazódott be, tehát nem vagyok méhen kívül. Két hét múlva kell megint mennem, mert akkor már szívhang is lesz (nagyon remélem nem lesz gond). Szerintem nyugodtan elmehetsz dokihoz a 8. hét előtt, mert azt jó tudni, hogy a baba jó helyen van-e. Különben gratulálok, vigyázz magatokra.
2008. júl. 11. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem válaszolóval.

a 6.-7. héten ráérsz elmenni sztem.

De addig is vigyázz magadra :)

2008. júl. 11. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:

én is ugyanezt gondolom, jó tudni szerintem már a legelején hogy jó helyen van, és izgatottan várhatod a köv UH-t, amikor már szívhang is lesz!

boldog babavárást!

2008. júl. 11. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:

En is 5hetesen (5+2) mentem el, igaz nem volt meg szivhang, de petezsak jo helyen igen, es olyan jo volt tudni :)

Utana ket het mulva kontroll, es volt szivhang.

Nyugodtan menj el, a mehenkivulit jo kizarni minel korabban.

30 hetes kismami

2008. júl. 11. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 7 hetesen voltam először. Szerintem ekkor érdemes menni mert már látod a a kis szívverését is.
2008. júl. 11. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
én 6 hetes vagyok ,de még nem megyek csak 2 hét mulva.akkor màr több mindent hallok és làtok.
2008. júl. 12. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes elmenni megnézetni o helyen van e ha jövöhéten érdemes elmenni de szivhang az a 7hétöl várhato
2008. júl. 12. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!