Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség esetén meddig kell...

Terhesség esetén meddig kell alkalmazni az ULTROGESTON hüvelykapszulát?

Figyelt kérdés

nekem 3 szor 1 et kell a doki nem mondta hogy meddig 2 dobozzal kaptam.

általában meddig kell? stimulációs baba azért kell nekem.

és baj ha valamennyi kijön miután feloldodótt a kapszula? és lehet e sex?

2009. nov. 21. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

az utrogestanra gondolsz? Azt az első trimeszterben kell végig használni, azaz a 12. hétig.

Szexre vonatkozó dolgok benne vannaka leírásban szerintem.

2009. nov. 21. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

A 12. héten kell elkezdeni csökkenteni, de gondolom 3 hét múlva mész vissza a dokihoz. A szexet is tőle kérdezd, van aki azt mondja mindent bele, van aki azt, hogy stop. Ennyi belefér szerintem, főleg ha egyszer stimulálni kellett azt a "babát" és nem ment minden a maga útján.

Amúgy nekem a 12. hétig 3x1 kellett, aztán 1 hétig 2x1 és az utolsó héten 1x1.

2009. nov. 21. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:
1 nek azért kérdem mert nincs benne a tájékoztatójába!
2009. nov. 21. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én napi 8-at szedtem (lombikbabám van), a 10.héttől csökkentették fokozatosan, nullára a 15.hétre jutottunk.

Csak orvosi utasítással hagyd el.

Miután bedugtad, legalább fél-egy órát pihenj fekve, ne préseld a hasad, hogy ne nyomd ki. Utána, ami kifolyik, az kifolyik, a lényeg elvileg felszívódott.

Szexről nem tudok nyilatkozni, mi el voltunk tiltva végig.

Kérdezd meg a dokidat.

2009. nov. 22. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én a 16. hétig szedtem, napi 2*1-et, orvosi utasításra hagytam el egyszerre, nem csokkentve. Nem tart ki a kovetkező nőgyógyászati vizsgálatig? Azt csak orvosi utasításra hagyhatod abba, én is úgy tudom. Hívd fel és kérdezd meg.
2009. nov. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!