Kismamik! Hogy vagytok?
Szia!
20 èvesek vagyunk. 34 hetes vagyok. A baba sajnos nagyon kevesett mozog:-( Kislány lesz Brigitta. Vácon fogok szûlni ès apàs szülèst tervezünk. Elsõ baba.
Sziasztok!
29évesek vagyunk a párom is és én is.
A 17.hétben járunk,jól vagyunk:) még nem biztos, de úgy néz ki, hogy fiú lesz. Viszont csak lány nevünk van így bajban vagyunk, a páromnak vagy 10fiúnevet felsoroltam de neki egyik sem tetszik...
Apás szülést szeretnénk. Sote II-n fogok szülni május elején.
Én 23 éves vagyok(nemsokára 24) és 14 hetes terhes.
Jól viselem,semmi bajom,bár munkakörömet nem vállalhattam tovább,így táppénzen vagyok az elejétől.Viszont most lett kész a ház teljesen és a belső festést csinálgatom.Mellette suliba járok,hogy a baba után is legyen munkám.
Nekünk a 12 hetes uh-n fiúnak mondták,Dániel lesz a neve vagy Richárd,nem tudjuk még,ha lány lenne,akkor Viktória.
Csongrád megyében fogok szülni,férjem nem lehet bent a császárnál,de leszünk ott elegen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!