Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hogy vagytok?

Kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mennyi idosek vagytok?(marmint ti es a baba is:)) Hogy viselitek? Nem, nev megvan mar? Ha igen, mi? Hol fogtok szulni? Apas szules lesz? Irjatok mindent :)
2013. nov. 30. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

20 èvesek vagyunk. 34 hetes vagyok. A baba sajnos nagyon kevesett mozog:-( Kislány lesz Brigitta. Vácon fogok szûlni ès apàs szülèst tervezünk. Elsõ baba.

2013. nov. 30. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

29évesek vagyunk a párom is és én is.

A 17.hétben járunk,jól vagyunk:) még nem biztos, de úgy néz ki, hogy fiú lesz. Viszont csak lány nevünk van így bajban vagyunk, a páromnak vagy 10fiúnevet felsoroltam de neki egyik sem tetszik...

Apás szülést szeretnénk. Sote II-n fogok szülni május elején.

2013. nov. 30. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia 24 vagyok a párom 27, épp ma vagyok 20hetes, második babó lesz. Nemét még nem tudjuk, eddig a popsiát mutogatta, de ha kislány akkor Aliz Leila, a kisfiú nevét még nem tudjuk van pár tipp, de még nem választottuk ki. Szlovákiából vagyunk, Komáromban (komárno) fogok szülni, én apás szülést szeretnék, de párom még nem döntötte el.
2013. nov. 30. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok(nemsokára 24) és 14 hetes terhes.

Jól viselem,semmi bajom,bár munkakörömet nem vállalhattam tovább,így táppénzen vagyok az elejétől.Viszont most lett kész a ház teljesen és a belső festést csinálgatom.Mellette suliba járok,hogy a baba után is legyen munkám.

Nekünk a 12 hetes uh-n fiúnak mondták,Dániel lesz a neve vagy Richárd,nem tudjuk még,ha lány lenne,akkor Viktória.

Csongrád megyében fogok szülni,férjem nem lehet bent a császárnál,de leszünk ott elegen :-)

2013. dec. 1. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!