Volt közületek valaki, akinek a babájánál vesemedence-tágulatot állapított meg az orvos?
Figyelt kérdés
A kisfiamnak van 4 mm az egyik oldalon, 2 mm a másikon.. Azt mondta a doki, hogy 10 mm-ig normális és hogy sok kisbabánál előfordul.. Meg hogy később majd kinövi.. Akinek esetleg szintén volt, kinőtte a gyerkőc? Valahogy nem nyugtattak meg..:( 36 hkm2013. nov. 29. 20:48
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó! Nem azért írtam ki a kérdést, hogy csupa jó választ kapjak, hanem mert kíváncsi voltam.. Remélem azért kinőjük.. És azóta nektek elmúlt már? Hány éves most nálatok a pici?
2013. nov. 30. 10:57
12/13 anonim válasza:
Szia, utolsó vagyok.
Az én fiam már 5 éves, a tágulata még mindig megvan, fél éve nézték ultrahanggal utoljára.
De -lekopogom- 2 és fél éve nincs baj...
Minden jót nektek!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, reméljük nektek is marad ez az állapot..:-)
2013. dec. 1. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!