Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem, mintha a méhem...

Úgy érzem, mintha a méhem csak felfelé növekedne, (tolja a gyomrom) és nem "terebélyesedik". Normális ez?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok. Mikor fog már igazán nőni?
2008. júl. 11. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát van akinek így nő a pocija és egyáltalán nem lesz nagy hasa a terhesség végére sem. Ahogy nő a babócád és ahogy van neki hely, meg persze ahogy csinálja magának úgy fog alakulni a pocid. Ha vékony a derekad, akkor felfelé jobban tud tágulni, mit oldalra. Eddig az én pocim is hasonlóan nő, de én örülök neki, mert így szép, kerek, gömbölyű pocakom lesz, nem hegyes vagy széles.
2008. júl. 11. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is így nőtt és tényleg nem volt nagy a pocim a terhesség végére, de ennek ellenére teljesen átlagos méretekkel született meg a babám, ő megkereste a helyet magának így is odabent.
2008. júl. 11. 13:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, csak elég kellemetlen néha. Olyan érzés (főleg fekve) mintha a gyomromban rúgdosna. Ma reggel is erre ébredtem és hirtelen erős hányingerem lett.
2008. júl. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!