Jok ezek az adatok?
Figyelt kérdés
1 GS 19.63mm 6w5d,2 GS 10.09mm 5w3d, FRQ 2-4.8 D 16.5cm,2013. nov. 29. 14:35
12/21 anonim válasza:
Ezen csak petezsák méretek vannak. Nézd, ez egy sor, amiről én el tudom mondani, hogy mit jelent, de az ultrahang képét az orvosod látta. Egy hónapot nem várnék a kontrollal, én egy hét múlva kérnék még egy ultrahangot, hogy lássuk, hová alakult. Szerintem szívhangot még nem látott, azt számmal szokták írni, ugyanakkor te voltál ott, t e tudod, hogy mit mondott, hogy élő terhességnek látta-e, hogy volt-e embrió a petezsákban.
13/21 anonim válasza:
Én a helyedben mimnél hamarabb felkeresnék még egy orvost, aki normálisan tájékoztat is...habár külföldön nehéz, sajnos elég sok helyen rossz a terhesgondozás, főleg Angliában. Te hol élsz?
14/21 A kérdező kommentje:
En lattam az ultrahang kepet es nem latszik ket petezsak azt mondta h lassa az embriot korbe is rajzolta. Csak ikerterhessegnel irhatnak ilyet,nem lehet h azert mert nem tudta megmerni jol mert hasi ultrahangot csinalt es nem latta jol?
2013. nov. 29. 15:28
15/21 anonim válasza:
Ezekre már az orvosod tud válaszolni. Ez a sor ezt jelenti, ettől többet tényleg nem tudok mondani. Ha kétszer mért, akkor elég lett volna a pontosabbnak véltet leírni, de ha kétség nélkül egy petezsákot látott, akkor nem tudom mire vélni, hogy két eredmény van. Én ezzel nem lennék kielégítve, a helyedben visszamennék minél hamarabb.
16/21 A kérdező kommentje:
Ertem ,akkor sztetek van valami baj? Koszonom a valaszaitokat.
2013. nov. 29. 15:32
17/21 anonim válasza:
Ez alapján ez egy 6 hetes terhesség, ahol az uh-n csak petezsák ábrázolódik. Ebből még minden lehet. Drukkolok, hogy rendben legyél, és kérlek, ha tudsz valamit, írd meg.
18/21 A kérdező kommentje:
Rendben,Koszonom szepen,majd irok.
2013. nov. 29. 15:38
19/21 anonim válasza:
Igazából ezt is csak az orvos tudná megmondani.
Annyiban tudok segíteni hogy nekem minden vizsgálaton egy héttel kisebbnek tűnik.
6 hetesen voltam először ami ugye így 5 hetesnek számít és akkor a papíromon ez állt: TVS: 8x7mm petezsák benne szikhólyag Grav.s.5
Rgy héttel későbbre hívtak vissza Akkor6,3mmátmpetezsák benne pulzációt mutató 6,7mm-es CRL-ű embriócsomó.
És ezután 3 hét múlva volt a kontroll.
20/21 anonim válasza:
De ha tudsz ne várj egy hónapot jövő héten érdemes lenne ránézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!